ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Οικονομολόγος

alexopoulos_giorgos

O Γιώργος Αλεξόπουλος γεννήθηκε το 1964 στον Πειραιά, μεγάλωσε και ζει στην Βαρκιζα. Είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας, παντρεμένος με την Αλεξανδρα Σταθοπούλου και έχουν δυο παιδιά την Ζωή- Μαρία και τον Μιχαήλ.
Είναι επιχειρηματίας, οικονομολόγος, πτυχιούχος του οικονομικού τμήματος της Νομικής (Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) με νομικές σπουδές Πανεπιστημίου Παρισίων.
Έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα, μεταξύ άλλων ήταν επί σειρά ετών διευθυντής οικονομικής διαχείρισης στην ΠΑΕ και την ΚΑΕ Ολυμπιακός, συμμετέχοντας ενεργά και συμβουλευτικά σε μεγάλες ευρωπαϊκές αθλητικές διοργανώσεις (Champions League, Final Four), υλοποιώντας καινοτόμες ιδέες και προτάσεις που μετέπειτα εφαρμόστηκαν και στη χώρα μας.
Τα τελευταία 20 χρόνια ,έχει πλούσια επιχειρηματική δραστηριότητα με εταιρείες στον χρηματοοικονομικό τομέα, στη διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2004 και 2008 αλλά και στον τομέα της Ενέργειας συνάπτοντας διεθνείς συμφωνίες και συνεργασίες , προσελκύοντας ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα.

Τηλ.6987 684875
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook