ΤΖΗΛΙΟΥ - ΤΡΙΒΥΖΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΑ)
Συνταξιούχος λογίστρια

sights

Γεννήθηκε στην Αθήνα, κατάγεται από τη Κέρκυρα και από το 1999 κατοικεί μόνιμα στο Χέρωμα Βάρης. Είναι σύζυγος του Σπύρου Τριβυζά που επί πολλές τετραετίες διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Βάρης.
Είναι απόφοιτος του Saint George Commercial College και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά για 27 έτη στον ιδιωτικό τομέα ως λογίστρια και ως υπάλληλος του Δήμου Βάρης για 4 έτη, στην Οικονομική Υπηρεσία.
Από νεανική ηλικία είχε ενασχόληση με μαζικούς φορείς: ΤΜΨΣ Ηλιούπολης, Σύλλογος Χωρεπισκοπιτών Κερκύρας, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Διλόφου Βάρης, ιδρυτικό μέλος του Εκπολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Χερώματος Βάρης «Ο ΝΥΜΦΟΛΗΠΤΟΣ» και επί σειρά ετών στο Δ.Σ. του Επιμορφωτικού Συλλόγου Βάρης έως και σήμερα.
Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου -όπου είναι σε πολλούς γνωστές οι διαφωνίες τους, αλλά και οι ταυτίσεις τους στους βασικούς τομείς- αποφάσισε να συμμετέχει στην παράταξη ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ «ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ», έχοντας τα εχέγγυα από τον ίδιο, ότι όλες οι απόψεις πρέπει να εκφράζονται και να εισακούονται. Κάτι σαν συμφωνία «κυρίων και κυριών».
Οι προκλήσεις των καιρών της κρίσης, καθώς και οι αλλαγές που επέφερε ο Νόμος Κλεισθένη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση -αναβαθμίζοντας τις αρμοδιότητες των Δημοτικών Ενοτήτων- προσδίδοντας ουσία και αποφασιστικό ρόλο στις Τοπικές κοινωνίες, είναι το έναυσμα για τη συμμετοχή της στις εκλογές. Θεωρεί ότι, αν και οι πόροι είναι περιορισμένοι, υπάρχουν δίοδοι και μονοπάτια, που με σωστή διαχείριση μπορούν να επιφέρουν σημαντικές αλλαγές στον τόπο μας, με στόχο πάντα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας του πολίτη και τελικά την υλοποίηση των αυτονόητων.

Τηλ. 6974438277
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook