Print this page

ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ιατρός Παθολόγος – Διαβητολόγος τ. Διευθυντής Κ.Υ. Βάρης | Συνταξιούχος Ε.Σ.Υ.

sights

Ο Παναγιώτης Μισαηλίδης γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι μόνιμος κάτοικος Μηλαδέζας Βάρης από το 2004 έως και σήμερα. Το 1973 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και διορίστηκε ως αγροτικός ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Καρδαμύλων, όπου υπηρέτησε επί οκτώ συνεχή χρόνια. Παράλληλα, προσέφερε τις υπηρεσίες του σε όλα τα Αγροτικά Ιατρεία Χίου (Οινούσες, Ψαρά κ.λ.π.). Κατά τη διάρκεια της θητείας του, γνώρισε και παντρεύτηκε την επί 44 χρόνια σύζυγό του Ειρήνη. Έχει τρεις γιούς και δύο εγγονούς.
Εν συνεχεία ειδικεύτηκε στην παθολογία και τη διαβητολογία στην Παθολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών (Ι.Γ.Ν.Α.). Υπηρέτησε το Εθνικό Σύστημα Υγείας ανελλιπώς από το 1976, αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου επί 4 χρόνια και στη συνέχεια ως διευθυντής στο Κέντρο Υγείας Πυργίου Χίου επί 6 χρόνια. Από το 1994 έως και το Μάιο του 2009 υπηρέτησε στο Κέντρο Υγείας Βάρης με το βαθμό του Διευθυντή, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε μετά από 35 χρόνια ευδοκίμου υπηρεσίας στο ελληνικό δημόσιο. Υπήρξε στο διοικητικό συμβούλιο του εξωραϊστικού συλλόγου Βάρης από το 2006 έως και το 2011, ενώ αρθρογραφούσε σε επιστημονικά ιατρικά άρθρα στην τοπική εφημερίδα του Δήμου Βάρης «Παλμός».
Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και δράσης συμμετείχε αφιλοκερδώς ως Παθολόγος κατά την έναρξη της λειτουργίας του Ε.Σ.Υ. σε ιατρικό κλιμάκιο, περιοδεύον στην άγονη γραμμή της Σάμου (Ικαρία, Φούρνοι, Λειψοί) για παροχή ιατρικής συνδρομής επί μία εβδομάδα. Επιπλέον, πραγματοποίησε αφιλοκερδώς διαβητολογικό ιατρείο επί τρία χρόνια (1998-2001) στο Δήμο Καρδαμύλων Χίου και ενώ θήτευε στο Κέντρο Υγείας Βάρης, με παράλληλες ενημερωτικές ομιλίες για τους κατοίκους των περιοχών του τέως Δήμου Καρδαμύλων. Διετέλεσε ιατρός στον τοπικό αθλητικό σύλλογο «Αστέρας Βάρης» επί διετίας, σε όλους τους εντός Βάρης αγώνες.
Σήμερα, θέλοντας να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του, θέτει υποψηφιότητα με το συνδυασμό ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ | ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ, ως κοινοτικός σύμβουλος Βάρης.

Τηλ. 6936817699
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook