ΜΑΡΚΟΖΑΝΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ
Επιμελητηριακό Στέλεχος

markozani_lisa

Η Ελισσάβετ Μαρκοζάνη γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε, περνώντας όμως εξίσου μεγάλο μέρος της ζωής της στη Βάρκιζα.
Η επαφή της με τον χώρο της πολιτικής ξεκινά σε νεαρή ηλικία, καθώς πρόκειται για την πρωτότοκη κόρη του Σπυρίδωνα Μαρκοζάνη, ο οποίος εκτός από βουλευτής, υπήρξε ένας από τους πρώτους Έλληνες βουλευτές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Αποφοιτεί από το Β’ Αρσάκειο Ψυχικού και στη συνέχεια σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου (Université de Strasbourg) Ευρωπαϊκές Σπουδές. Σπουδάζει επίσης ναυτιλιακά και λογιστική. Γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά.
Για πολλά χρόνια υπήρξε υψηλόβαθμο στέλεχος του ομίλου INTERAMERICAN και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ.
Για πάνω από δύο δεκαετίες θα υπηρετήσει ως στέλεχος στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά στο οικονομικό τμήμα, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στα τμήματα Μελετών και Δημοσίων Σχέσεων και στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, στα τμήματα Οικονομικής Διοίκησης και Δημοσίων Σχέσεων.
Από το 2013 ασχολείται με την τοπική κοινότητα και τα κοινά του δήμου 3Β.
Είναι μόνιμος κάτοικος Βάρκιζας και έχει δύο παιδιά.

Τηλ. 6932 436050
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook