ΣΚΕΝΤΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ)
Συνταξιούχος Δημοτική Υπάλληλος

skentou_maria

Η σχέση της με τη Βούλα αρχίζει από τότε που γεννήθηκε.
Η οικογένεια της έμενε στην οδό Νίκης στη συνοικία Ευρυάλης από το 1951.
Στην ίδια οδό συνεχίζει να ζει η μητέρα της και η ίδια μέχρι σήμερα.
Είναι απόφοιτη του Εμπορικού Κολλεγίου "Saint George΄s " Tμήμα Ελληνοαγγλομαθών γραμματέων διετούς φοιτήσεως.
Τον Ιανουάριο του 1984 προσελήφθη στον Δήμο Βούλας ως μόνιμη Διοικητική υπάλληλος.
Το 1993 πατρεύτηκε τον Κωνσταντίνο Σαρτζετάκη και απέκτησαν τον Αντώνη, επί πτυχίω τώρα του Πολυτεχνείου Κρήτης, Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.
Κατά την ευδόκιμη τριακονταετή υπηρεσία της στον Δήμο Βούλας, τοποθετήθηκε ως Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, επι θητείας μάλιστα έξι εκλεγμένων Δημάρχων (Ι. Κιούκη, Αγγ. Αποστολάτου, Αντ. Φαμέλη, Γεωργ. Μάντεση, Γρηγ. Κασιδόκωστα, Σπυρ. Πανά), και εργάστηκε με απόλυτη συνέπεια και ζήλο, εισπράτοντας την ευαρέσκεια και την αποδοχή ολοκλήρου του Σώματος των Δημοτικών Συμβουλίων.
Παράλληλα, τη διετία 1991 -1993 υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των εργαζομένων υπαλλήλων Δήμου Βούλας υπεύθυνη στα πολιτιστικά και στις δημόσιες σχέσεις, καθώς επίσης και την πενταετία 2007-2012 διετέλεσε Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Υπαλλήλων του Δήμου. Συνταξιοδοτήθηκε τον Οκτώβριο του 2012.
Τώρα έχοντας πλέον ελεύθερο χρόνο επιθυμεί να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο διευρυμένο Δήμο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, με την παράταξη του αξιότιμου Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.
Ενδιαφέροντά της αποτελούν η καθημερινότητα των συμπολιτών της, η αναβάθμιση των δημοσίων χώρων και των παραλιών, τα θέματα του περιβάλλοντος και του πολιτισμού.

Τηλ. 6948 746352
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook