ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ-ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΖΩΗ
Ελεύθερος Επαγγελματίας

sights

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969 έχει καταγωγή από την Μικρά Ασία και κατοικεί στη Βούλα από το 2007.
Σπούδασε Αισθητική και εργάζεται ως Καθηγήτρια στο γνωστικό aντικείμενο της Αισθητικής σε Δημόσια και Ιδιωτικά ΙΕΚ.
Επί σειρά ετών ενεργοποιείται και στο χώρο της Ιατρικής Αισθητικής. Είναι κάτοχος του Life Coaching Diploma Επιχειρήσεων με αντικείμενο τον Ιαματικό Τουρισμό - ειδικότερα σε ΑΜΕΑ και σε άτομα τρίτης ηλικίας.
Είναι σύζυγος του εκλιπόντος Αντιδημάρχου Διαχείρισης Καθημερινότητας του Πολίτη, Πρασίνου και Περιβάλλοντος Φιλάρετου Χατζηστεφανου.

Είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνω ως υποψήφια στις δημοτικές εκλογές θέλοντας να προσφέρω στα κοινά για την πόλη που αγάπησα και έφτιαξα την οικογένειά μου αλλά και για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τους ανθρώπους που με στήριξαν. Συντάσσομαι διπλά στο Δήμαρχό μας ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ γιατί πιστεύω στο όραμά του και στο έργο του με το ίδιο πάθος που πίστευε και ο εκλιπών σύζυγός μου Φιλάρετος Χατζηστεφάνου (Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Καθημερινότητας του Πολίτη, Πρασίνου και Περιβάλλοντος) ο οποίος αγαπούσε την πόλη και τους συνανθρώπους τους και παρείχε τις υπηρεσίες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ακολουθώντας τα βήματα και τις αξίες του συζύγου μου, στόχος μου είναι να συνεχίσω να προσφέρω στην πόλη μου με αξιοπρέπεια, ανιδιοτέλεια και σεβασμό σε τομείς όπως η Κοινωνική Πολιτική και ο Αθλητισμός.

Τηλ. 6949610573
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook