ΣΑΧΑΤΖΙΑΝ ΑΡΤΕΜΙΣ
Κοινωνιολόγος-Δημοτική Υπάλληλος

sights

Η Αρτεμησία (Άρτεμις) Σαχατζιάν γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα και έκτοτε κατοικεί στη Βούλα. Αποφοίτησε από το Campion Athens International School, στο οποίο διετέλεσε και μέλος του μαθητικού προεδρείου.
Είναι πτυχιούχος Κοινωνιολογίας (Bachelor of Arts in Sociology), Αγγλικής και Γαλλικής Φιλολογίας από το Deree American College of Greece.
Εργάστηκε επί σειρά ετών στο χώρο των Δημοσίων σχέσεων, ενώ για ένα διάστημα υπήρξε ιδιοκτήτης καταστημάτων μουσικών οργάνων.
Από το 2001 μέχρι και σήμερα εργάζεται στο Δήμο Αθηναίων. Το Μάρτιο του 2018 εξελέγην στο ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων, ΣΕΔΑ, στο οποίο κατέχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα.
Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Ηλιόπουλο με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.
Σήμερα για πρώτη φορά διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών της με το συνδυασμό του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου «Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Πόλη για να Ζεις.
Στόχος της, να συμβάλλει με νέες ιδέες αλλά και με όλες της τις δυνάμεις στη συνέχιση του μέχρι τώρα έργου του Δημάρχου για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας.

Τηλ. 6972660222
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook