ΠΟΥΛΙΔΟΥ ΝΤΑΡΙΑ
Ιδ. Υπάλληλος

poulidou_daria

Γεννήθηκε στις 28 Ιούλιου 1976. Μεγάλωσε και έζησε στη Βούλα. Είναι απόφοιτος του 1ου Λυκείου Βούλας.
Είναι παντρεμένη με τον Επαμεινώντα Πανταζόπουλο. Από το 2004 κατοικούν στη Βάρκιζα και έχουν δυο παιδιά ηλικίας 11 και 9 χρόνων.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν στην οικογενειακή εκδοτική εταιρία ΤΕΧΤ Ε.Π.Ε. Από το 2003 έως το 2008 εργάστηκε ως ιδιαιτέρα γραμματέας του Γενικού Διευθυντή της Πειραιώς Factoring, του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και από το 2009 μέχρι και το 2012 δούλεψε στις αεροπορικές εταιρίες Aegean Airlines και Olympic Air, στον τομέα εξυπηρέτησης εδάφους.
Από το 2012 έως το 2017 έζησε με την οικογένειά της στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στο Άμπου Ντάμπι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Αγαπά με πάθος την πόλη που ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά της και πρόθεσή της είναι να προσπαθήσει με όλες της τις δυνάμεις να εφαρμόσει όλες εκείνες τις καλές πρακτικές που έχει δει και θαυμάσει στη χώρα που έζησε αλλά και στις χώρες που επισκέφτηκε στο εξωτερικό.

Τηλ. 6945 902050
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Facebook