ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Εκπαιδευτής θαλασσίου σκι

sights

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή Εμπορίου της όμορφης Βουλιαγμένης.
Σπούδασε μηχανολόγος – ηλεκτρολόγος Μ.Ε.Κ. και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την προπονητική του θαλασσίου σκι. Εξασκεί το επάγγελμα του προπονητή από το 1992 και εργάστηκε στην επιχείρηση θαλασσίων σπορ που εδρεύει στον Αστέρα της Βουλιαγμένης μέχρι το 2018.
Η αγάπη του για τον τόπο που γεννήθηκε και ζει, το ενδιαφέρον του για τα κοινά και το κοινωνικό συμφέρον, μαζί με την προτροπή του επί εικοσιπενταετίας Δημάρχου Γρηγόρη Κασιδόκωστα τον ώθησαν στην ενασχόληση με τα κοινά.
Το 2010 εξελέγη Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης με το συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης του Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Επί τέσσερα χρόνια υπηρέτησε άξια και με ζήλο τα καθήκοντα που του ανατέθηκαν.
Στόχος του είναι να διατηρήσει η Βουλιαγμένη μας το χαρακτήρα της ως πρότυπη κοινότητα- ησυχαστήριο, να παραμείνει καθαρή, πράσινη και αμόλυντη από κάθε είδους αλόγιστη παρέμβαση.
Οι τομείς με τους οποίους θα ασχοληθεί κυρίως είναι η καθαριότητα, το περιβάλλον-πράσινο, η ασφάλεια,ο αθλητισμός και η παιδεία.
Βλέποντας το έργο του Δημάρχου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, κατά τη διάρκεια της θητείας του, το πρόγραμμα και τους στόχους του για τη νέα δημαρχιακή θητεία και τη συνεργασία που είχαν αυτήν την πενταετία, τον ώθησαν στην απόφαση να θέσει υποψηφιότητα ως Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης με το συνδυασμό Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη Πόλη για να Ζεις του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Τηλ. 6972509065
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook