ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Συνταξιούχος Λογιστής

georgoulopoulos_dionisis_2019

Εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο τέως Δήμο βουλιαγμένης το έτος 1975 και υπηρέτησε με αυταπάρνηση την πόλη μέχρι το 1998 δηλαδή 24 συναπτά έτη.
Την οκταετία 1999-2006 ασχολήθηκε με τα δρώμενα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ανατολικής Αττικής διατελέσας Νομαρχιακός Σύμβουλος.
Το 2006 εκλέχθηκε ξανά Δημοτικός Σύμβουλος βουλιαγμένης και το 2010 επελέγει από τους συμπολίτες του να υπηρετήσει το νεοσύστατο Καλλικρατικό Δήμο των τριών «Β» ως Δημοτικός Σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον συνδυασμό του ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ.
Είναι αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου των τριών «Β» από το 2011 έως και το 2014. Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βουλιαγμένης επί οκταετία και εκπροσώπησε τον τέως Δήμο σε διάφορες αποστολές στο Εξωτερικό (Νέα Ορλεάνη –ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ- ΟΡΛΑΝΤΟ των ΗΠΑ- Πεσκάρα Ιταλίας, Πάφο Κύπρου κ.α.).
Συμμετείχε ως Ιδρυτικό Μέλος, ως Γενικός Γραμματέας και πρόεδρος, σε πολλούς Συλλόγους της βουλιαγμένης και για μεγάλα χρονιά διαστήματα: (Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, Ναυτικός Όμιλος Κατοίκων Βουλιαγμένης, Πνευματικό Κέντρο, Σύλλογος Περιβάλλοντος, Σύλλογος Γονέων κα Κηδεμόνων όλων των σχολείων της Βουλιαγμένης τα οποία διακρίθηκαν).
Διετέλεσε αναπληρωματικός αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβούλιο του Θριάσιου Νοσοκομείου. Είναι παντρεμένος, έχει δύο κόρες κα κατοικεί στη Βουλιαγμένη. Κατάγεται από το χωριό «ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ» Ψωφίδα Καλαβρύτων και είναι συνταξιούχος λογιστής,  στέλεχος Πολυεθνικής εταιρείας.
Τα έτη 2014-2017 διετέλεσε Aναπληρωτής Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών.
Από Μάρτιο 2017 είναι εντεταλμένος σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας, εντεταλμένος αναπληρωτής Διοίκησης & Οικονομικών, μέλος Οικονομικής Επιτροπής και Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

Τηλ. 6972-001638
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook