ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΛΙΝΑ
Λογοπεδικός/Εργοθεραπεύτρια

Τηλ. 6944-164073
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γεννήθηκε το 1968 στον Πειραιά .
Είναι μητέρα ενός αγοριού. Σπούδασε εργοθεραπεία και λογοθεραπεία έχοντας ειδίκευση στις μαθησιακές δυσκολίες και στην ψυχολογία των εφήβων.
Έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην διοίκηση υγείας και πρόνοιας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται από το 1996 στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παίδων Βούλας . Έχει έντονη κοινωνική δράση και πολιτιστικό έργο τόσο σε τοπικό όσο και σε υπερτοπικό επίπεδο ( ΕΝΕΟΝ, Όμιλος Νέοι Ορίζοντες Φιλίας ).
Είναι μέλος εθελοντικών οργανώσεων με αγάπη και άπλετο ενδιαφέρον για το παιδί την οικογένεια την νεότητα. Αρθρογραφεί με σκοπό την αφύπνιση της πολιτείας και την ευαισθητοποίηση της στα άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και για την άμεση επαφή που πρέπει να έχουμε όλοι μας για τα κοινά και την πολιτεία γενικότερα.
Ευελπιστεί σύντομα να τελειώσει την συγγραφή βιβλίου για τους γονείς που αφιερώνουν την ζωή τους κοντά στα παιδία τους που έχουν αναπηρίες και συνοδά προβλήματα πιστεύοντας ότι είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει για να βοηθήσει αυτή την ηρωική προσπάθεια.
Στον ελεύθερο χρόνο της έχει αναπτύξει φιλοζωική δράση και έχει επαφή με φορείς προστασίας ζώων. Ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλου Βάρη - Βούλα –Βουλιαγμένη πόλη για να ζεις , θεωρεί και θέλει να τονίσει ότι ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης θα βρει την ανθρώπινη επικοινωνία που χρειάζεται και θα δώσει βοήθεια και αλληλεγγύη σε συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη, αλλά και την δυνατότητα να μπορεί να έχει ο καθένας από εμάς την δύναμη της ακρόασης, της έκφρασης και της δράσης που του πρέπει.