ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Ντίνος)
Στέλεχος επιχείρησης

Τηλ. 6948-006989
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Καραγεώργος Κωνσταντίνος (Ντίνος) είναι γεννημένος το 1975.
Έχει σπουδάσει φυσικοθεραπεία, ενώ από το 2002 έως και το 2013 ήταν στέλεχος της εταιρείας ALGOSYSTEMS S.A και πλέον στέλεχος της εταιρείας OLAYAN GROUP COMPANY.
Είναι νυν δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ και το 2012 εκλέχτηκε ως πρώτο τακτικό μέλος της οικονομικής επιτροπής του δήμου την οποία θέση κατέχει έως και σήμερα. Ανιψιός του πρώην Δημάρχου Βουλιαγμένης, Πατρίκιου Καραγεώργου, και ξάδελφος του νυν διοικητή του Ασκληπιείου Βούλας , Ηρακλή Καραγεώργου.
Ο πατέρας του, Γεώργιος Καραγεώργος, ήταν επί σειρά ετών πρόεδρος στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του πρώην Δήμου Βουλιαγμένης ενώ ο παππούς του, Ηρακλής Καραγεώργος, ήταν ο πρώτος κάτοικος Βουλιαγμένης.
Ασχολείται με τα δημοτικά από το 2002 όταν και εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης στον Δήμο Βουλιαγμένης με τον συνδυασμό του Γεωργίου Ράπτη. Το 2006 επανεκλέχτηκε για δεύτερη συνεχή φορά με τον συνδυασμό του Δημήτρη Τζιώτη.