ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Εκδότης

Τηλ. 6948-740454
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κινητήριος δύναμη για την ενασχόληση μου με τα κοινά αποτελεί η ευαισθητοποίησή μου για δύο σημαντικά θέματα: η ανάδειξη αλλά και η βελτιστοποίηση του φυσικού κάλλους της περιοχή μας και η διευκόλυνση της καθημερινότητας των ατόμων με αναπηρία.
Ως προς το πρώτο μέρος η πανεπιστημιακή κατάρτιση αλλά και η ενεργή ενασχόληση με περιβαλλοντικά ζητήματα και πολλές φιλοζωικές οργανώσεις, μου επιτρέπουν να ονειρεύομαι ένα ομορφότερο, υγιεινότερο και πιο προστατευμένο περιβάλλον για όλους τους κατοίκους της πόλης μας.
Ως προς την ευαισθητοποίησή μου για την βελτίωση της καθημερινότητας των Ατόμων με Αναπηρία (και των εμποδιζόμενων ατόμων), έχει συμβάλει η εργασιακή μου εμπειρία, μέσω της οποία μπορώ να ενημερώνομαι για τις καινούριες πρακτικές, προγράμματα, εφαρμογές, σε όλη την Ε.Ε. ευελπιστώντας ότι μπορούν να εφαρμοστούν και την πόλη μας.
Με την Γρηγόρη υπήρχε από την πρώτη στιγμή σύμπνοια απόψεων, αλλά και η ενεργή στήριξή του για την προώθηση των προγραμμάτων σ τους τομείς αυτούς.
ΟΙ ικανότητές του αλλά και η προσωπική του ευαισθητοποίηση στα παραπάνω θέματα είναι γνωστές σε όλους μας. Αναμένουμε τη δική σας ψήφο για να ξεκινήσουμε !