ΓΚΟΥΜΑ ΑΝΝΑ
Ιδιωτικός Υπάλληλος

Τηλ. 6948-880553
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η υποψηφιότητα μου ως δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο έχει δυο σκέλη.
Πρώτον, η αγάπη μου για τα κοινά με οδηγεί στο να θέλω να προσφέρω στον τόπο που διαμένω. Με ενδιαφέρει αν εκλεγώ, να ασχοληθώ με την παιδεία κι τον αθλητισμό. Θα ήθελα να εκμεταλλευτούμε τις εγκαταστάσεις μας κι να δημιουργήσουμε νέες όπου απαιτείται.
Να βάλουμε τα παιδιά στην διαδικασία να βγαίνουν από τα σχολεία τους σε εβδομαδιαία βάση, να καθαρίζουν τα πάρκα κι τις παραλίες ώστε η καθαριότητα κι ο σεβασμός στο περιβάλλον να γίνουν τρόπος ζωής.
Θα ήθελα να ευαισθητοποιήσω όλους τους κατοίκους μας ώστε να προσφέρουν εθελοντική εργασία. Μέσα από τον εθελοντισμό μπορούμε να φτιάξουμε υπέροχα πράγματα κι να κάνουμε την πόλη μας ακόμα πιο όμορφη.
Ο υποψήφιος δήμαρχος κος Κωνσταντέλλος με τίμησε που μου έδωσε την δυνατότητα να με εντάξει στο ψηφοδέλτιο του, κι λέω με τίμησε διότι πιστεύω στο ήθος του, στις ικανότητες του κι την όρεξη που έχει για δουλειά.
Εμείς οι νέοι άνθρωποι όλοι μαζί σαν μια ομάδα με τον σωστό καθοδηγητή μπορούμε να δημιουργήσουμε την νέα τάξη πραγμάτων για τον τόπο μας κι για το μέλλον των παιδιών μας.