ΗΛΙΟΠΙΕΡEΑΣ-ΠΙΕΡΡAΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ
Δικηγόρος

Τηλ. 6945-375821
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στις μέρες μας, όταν είμαστε περιτριγυρισμένοι από τους διάφορους μεσσιανιστές, πολιτικούς ταγούς, οι οποίοι μας έχουν φέρει σε αυτή την τελματική κατάσταση που αντιμετωπίζουμε, οφείλουμε, αυτή τη φορά, να πάρουμε τη σωστή απόφαση και να ψηφίσουμε έναν άνθρωπο ο οποίος μας έχει δείξει το ποιόν του: τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.
Έναν πολιτικό ο οποίος δεν έχει απλά όραμα και ιδέες για το δήμο μας αλλά και ένα μη ουτοπικό, ρεαλιστικό, υλοποιήσιμο σχέδιο για να τα εφαρμόσει.
Οραματίζεται πράγματα, όπως την ομαλή συνένωση και συγχώνευση των τριών, μέχρι πρότινος, ανεξάρτητων Δήμων, την εξομάλυνση των διαφόρων κοινωνικών φαινομένων που μαστίζουν τον κοινωνικό ιστό στην περιοχή μας, κυρίως εξαιτίας της ανεργίας, αλλά και την ενεργή συμμετοχή καθενός από εμάς, εκλεγμένου ή μη, στα πολιτικά δρώμενα, πράγματα τα οποία είναι βέβαιο ότι, εάν επιτευχθούν, θα οδηγήσουν στη δημιουργία ενός νέου, οργανωμένου, «ανθρωποκεντρικού» Δήμου.
Για τους λόγους αυτούς αποφάσισα και εγώ να συνδράμω με τις μικρές μου δυνάμεις τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, στο δύσκολο έργο αναμόρφωσης του ωραιότερου Δήμου της Ελλάδος.