ΛΙΜΟΝΤΖΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Έμπορος

Τηλ. 6944160160
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Βιώνοντας ίσως την πιο άσχημη οικονομική και κοινωνική κρίση της χώρας και με αίσθημα περισυλλογής και ευθύνης πλέον, ο καθένας μας αρχίζει να κατανοεί πως σε αυτές τις εκλογές, στον τόπο που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας, καλούμαστε να πάρουμε μία πολύ σημαντική αλλά και ξεκάθαρη απόφαση για το αύριο του Δήμου μας.
Αποτελεί χαρά και συνάμα ιδιαίτερη τιμή να είμαι συνοδοιπόρος στο όραμα του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για μία καλύτερη ποιότητα ζωής στον Δήμο μας, μέσω της συμμετοχής μου στην κίνηση Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη πόλη για να ΖΕΙΣ. Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για να επιλύσουμε τα προβλήματα του τόπου που ζούμε.
Είναι η στιγμή που η παρέμβαση μας, πρέπει να είναι ουσιαστική και καταλυτική.
Για να μπει ένα τέλος στην ακινησία την προχειρότητα και την αδράνεια.
Για να δοθούν άμεσες και μόνιμες λύσεις.
Η ώρα να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον και μία καλύτερη καθημερινότητα για τα παιδιά μας.
Είναι καθήκον μας να δημιουργήσουμε μία πόλη φιλική στα άτομα με ειδικές ανάγκες καθώς και στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.
Υποχρέωση μας ,εν μέσω τέτοιας οικονομικής κρίσης να σταθούμε σαν δημοτική αρχή δίπλα στον δημότη επαγγελματία
Η διαφάνεια των οικονομικών πόρων του Δήμου, η οργάνωση , η απορρόφηση κοινοτικών πόρων αποτελούν για εμάς προτεραιότητα και δέσμευση.
Όπλα μας η τεχνογνωσία, η κατανόηση των προβλημάτων και των αναγκών των συμπολιτών μας για ένα καλύτερο αύριο, και η ακατάπαυστη όρεξη για σκληρή δουλειά.
Προσωπική μου δέσμευση είναι ο Δήμος μας να παράσχει όλα τα απαραίτητα εχέγγυα στα σχολεία της πόλης μας ώστε να αναπτύξουν μία διαφορετική δυναμική αθλητισμού για τα παιδιά μας, και να αποτελέσουν οδηγό και υπόδειγμα για τα σχολεία άλλων περιοχών της Αθήνας.
Δεδομένη και δεσμευτική επίσης, θα πρέπει να θεωρείται η υποστήριξη μου στα αθλητικά σωματεία του Δήμου μας που επιτελούν τεράστιο έργο στη τοπική κοινωνία, διδάσκοντας αθλητική παιδεία στα παιδιά μας.
Όλοι μαζί λοιπόν θα δώσουμε νέα ώθηση στο Δήμο μας.
Και όλοι εμείς που έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε στη κίνηση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου δεσμευόμαστε σε όλους εσάς στο ότι πολύ σύντομα, και με την ουσιαστική βοήθεια σας, η Βάρη-Βούλα –Βουλιαγμένη θα γίνει πόλη για να ΖΕΙΣ.
Με εκτίμηση
Άκης Λιμοντζόγλου