ΜΠΡΑΪΜΝΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6937-074091
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα κοινά δεν με αφήνουν αδιάφορη και έτσι αποφάσισα να συμμετέχω στον συνδυασμό που ηγείται ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ΒΟΥΛΑ-ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ πόλη για να ΖΕΙΣ.
Πιστεύοντας στην συλλογική προσπάθεια και με την συνεργασία πολλών άλλων συναδέλφων υποψηφίων του συνδυασμού μας θα πετύχουμε εάν φυσικά μας τιμήσουν με την ψήφο τους, οι πολίτες του Δήμου μας.
Υπάρχουν πολλοί κάτοικοι και σύλλογοι που έχουν καταθέσει προτάσεις για πολλά θέματα της πόλης μας τις οποίες πρέπει να ιεραρχήσουμε και να ενσωματώσουμε στο πρόγραμμά μας με στόχο την υλοποίησή τους αξιοποιώντας εκτός από τους πόρους του Δήμου και όλων των προγραμμάτων που υπάρχουν. Με την συμμετοχή όλων των πολιτών στην διαμόρφωση ενός προγράμματος πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε την πόλη μας ακόμη πιο όμορφη αλλά και πιο ασφαλή για τους πολίτες της.
Σε αυτή την προσπάθεια, δεν περισσεύει κανένας καλοπροαίρετος συμπολίτης μας ανεξάρτητα από την τοποθέτησή του.