ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ιδιωτικός Υπάλληλος

Τηλ. 6977-352922
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κωνσταντίνος ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ «ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ»
Αδυνατώντας να μείνω αμέτοχος στη λύση των προβλημάτων του τόπου που ζω και αγαπώ, με συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης που αναλαμβάνω, αποφάσισα να συμμετάσχω στις Δημοτικές Εκλογές της Κυριακής 18 Μαΐου με τον συνδυασμό «ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ» ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και να θέσω τον εαυτό μου υπό την κρίση σας, για να υπηρετήσω τους συμπολίτες μου και το κοινό καλό, από τη θέση του Τοπικού Συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Βάρης.
Είναι τιμή μου που αποτελώ μέλος μιας άξιας ομάδας συνεργατών που τον πλαισιώνουν για την πραγματοποίηση του έργου του και θα είναι μεγαλύτερη τιμή για μένα αν δηλώσετε και εσείς με την ψήφο σας ότι είμαι ικανός γι' αυτό.
Με την εμπειρία και τη γνώση που απέκτησα μέσα από την πολυετή δράση και προσφορά μου στα κοινά του τόπου πιστεύω πως με εργατικότητα, ειλικρινή διάθεση, μακριά από συμφέροντα και ιδιοτέλεια, θα ανταποκριθώ με επάρκεια στα υφιστάμενα προβλήματα, αλλά και στις απαιτήσεις της Δημοτικής Κοινότητας Βάρης.
Με τιμή
Κωνσταντίνος Κληρονόμος