ΜΑΡΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (Γίτσα)
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Τηλ. 6934-523491
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Βούλα και πάντα ένοιωθα τυχερή και ευλογημένη γι’ αυτό. Πηγαίναμε στο σχολείο με τα πόδια και παίζαμε έξω μέχρι τη νύχτα χωρίς φόβο, ανεβαίναμε για βόλτα στο δάσος του Υμηττού και απολαμβάναμε τη θάλασσα παντού και συνεχώς στην καθημερινότητα μας ως αυτονόητα. Υπήρχε μια ποιότητα ζωής με πολύ λιγότερα, πού την εξασφάλιζε η φυσική ομορφιά και η αλληλεγγύη της γειτονιάς.
Από τότε όμως πολλά έχουν αλλάξει, αναπόφευκτα και πολλά θα αλλάξουν, άλλα προς το καλύτερο και άλλα προς το χειρότερο, όπως καθετί πού εξελίσσεται και πρέπει να εξελίσσεται. Εκείνα πού πρέπει όμως κατ’ ελάχιστο να διαφυλάξουμε – ιδιαίτερα με τις γενικότερες δυσμενείς συνθήκες πού επικρατούν στη χώρα μας αλλά και παγκόσμια- είναι η σιγουριά για το επίπεδο ζωής που πρέπει να νιώθουμε σαν πολίτες στην πόλη μας, που μεταφράζεται σε ασφάλεια για τις ζωές μας και την ιδιοκτησία μας , σε σχολεία πρωτίστως ασφαλή για τα παιδιά μας, κοντά στα σπίτια μας, τις ακτές μας και κάθε φυσική ομορφιά που διαθέτει ο διευρυμένος δήμος μας, προσιτά και καθαρά, χωρίς αποκλεισμούς για μας τους ίδιους και τα παιδιά μας.
Έχοντας δει τις προσπάθειες τόσων προηγούμενων Δημάρχων αλλά και Δημοτικών Συμβούλων, είμαι σίγουρη ότι η Βάρη, η Βούλα και η Βουλιαγμένη, θα αντιμετωπίσουν και τις τωρινές προκλήσεις με συνέπεια και ειλικρινή προσπάθεια.
Όμως η συνέπεια και η ειλικρίνεια σήμερα πλέον δεν φτάνουν, χρειάζεται αμεσότητα και αποτελεσματικότητα. Χρειάζεται μια Ηγεσία και μια Δημοτική Παράταξη που θα συνδυάζει την πείρα των παλιών και το όραμα άφθαρτων νέων, που θα επιθυμούν να συνεργαστούν χωρίς προσωπικές σκοπιμότητες. Που θα έχει την τόλμη αλλά και την τεχνογνωσία για να φτιάξει ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό μηχανισμό στο Δήμο. Που θα προσπαθήσει να έχει ενότητα και να κατεβαίνει προετοιμασμένη με δουλεμένες και τεκμηριωμένες θέσεις και όχι μια παράταξη αντιμαχόμενων «προσωπικοτήτων».
Πιστεύω πια πως δεν έχουμε την πολυτέλεια για τίποτα άλλο, παρά να ομονοήσουμε να γίνουμε ξανά μια μεγάλη γειτονιά, δημότες και παρατάξεις και να δουλέψουμε για τα πραγματικά προβλήματα όλων και όχι απλά για να κρατήσουμε «ισορροπίες δυνάμεων».
Σήμερα έχοντας ζήσει 40 και πλέον χρόνια στην περιοχή Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης, και γνωρίζοντας προσωπικά άλλα τόσα τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και αρκετούς από τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους , αισθάνομαι ότι θέλει και μπορεί να υλοποιήσει όλα αυτά , γι’ αυτό θα τον στηρίξω όχι μόνο με την υποψηφιότητά μου αλλά κυρίως με την ενεργό συμμετοχή μου, είτε εκλεγώ είτε όχι.
Σας εύχομαι καλή και συνετή ψήφο.