ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Τοπογράφος Μηχανικός

Τηλ. 6977-919833
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣ
Θέτω υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, δεδομένου ότι στη περίοδο που διανύουμε τίθεται θέμα επιτακτικής ανάγκης οι νέοι να συμμετέχουν ενεργά στα πολιτικά δρώμενα.
Πλέον με ολοκληρωμένη πολιτική συνείδηση, γνώση των καθημερινών αναγκών και προβλημάτων, αναγνωρίζω τη δυνατότητα που έχει ο Δήμος να αναπτυχθεί και να γίνει μηχανισμός ανάπτυξης. Στο πρόσωπο του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου δεν αναγνωρίζω μόνο τη καταξιωμένη επαγγελματική του σταδιοδρομία, την εμπειρία του στη διαχείριση του Δήμου, το ήθος του και τις ηγετικές ικανότητες που έχει αποδείξει πως έχει, αλλά κυρίως για αυτό που πρεσβεύει και εκπέμπει ''έναν νέο τρόπο πολιτικής συνείδησης και δομής'' που τη χαρακτηρίζει η ποιότητα, οι αξίες, η θέληση για καινοτομίες ,κάτι που η νέα γενιά το έχει ανάγκη, το αντιπροσωπεύει και προσωποποιείται γι αυτήν στον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.