ΝΙΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Συνταξιούχος Εθνικής Τράπεζας

Τηλ. 6974-711947
email:

Στην ευγενική πρόσκληση του υποψηφίου Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου να με συμπεριλάβει σαν υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, στο ψηφοδέλτιό του, εκτιμώντας την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σήμερα, με τις υπάρχουσες υποψηφιότητες απάντησα χωρίς κανένα δισταγμό θετικά.
Οι προτάσεις για θέματα που απασχολούν το δήμο και τους δημότες και θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του συνδυασμού με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.
Είναι ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις επικρατούσες σημερινές συνθήκες χωρίς υπερβολές και ψεύτικες υποσχέσεις, που μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Ενδεικτικά, αναφέρω ότι έχει θέσεις για την προστασία και διατήρηση του φυσικού κάλλους της περιοχής, την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας των δημοτών την κοινωνική πολιτική, τον Αθλητισμό, την Παιδεία, τον Πολιτισμό.
Τέλος, αξίζει να αναφερθώ στις αδιαμφισβήτητες διοικητικές ικανότητες του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και τον τρόπο που λειτούργησε σαν Αξιωματική Αντιπολίτευση.
Για πρώτη φορά στα 33 χρόνια που ασχολούμαι στα Δημοτικά δρώμενα, συνδυασμός της αντιπολίτευσης λειτούργησε υποδειγματικά, με συλλογικότητα, κατανομή αρμοδιοτήτων, ξεκάθαρες θέσεις, προτάσεις, σε αντίθεση με το συνδυασμό της Δημοτικής Αρχής που συμμετείχα που παρουσίαζε μόνιμα εικόνα αποσύνθεσης, απροθυμίας να αντιδράσει σε προσωπικά συμφέροντα, αδυναμίας να δημιουργήσει και να διοικήσει με αποκλειστική σχεδόν ευθύνη του Δημάρχου και του πολύ στενού κύκλου του.
Αποτελεί μνημείο κακοδιοίκησης το «κατόρθωμα» του Δημάρχου να αναλάβει το τιμόνι του συνδυασμού με «πλήρωμα» 20 Δημοτικούς Συμβούλους και να μείνει στο τέλος με τους 5 Αντιδημάρχους που διόρισε και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ρίχνοντας ταυτόχρονα το πλοίο στα βράχια.
Έργα κατεξοχήν βιτρίνας και εγκαίνια έργων που ξεκίνησαν άλλες δημοτικές αρχές και απλά ολοκληρώθηκαν το 2014.
Ας συστρατευτούμε όλοι, χαράσσοντας μια νέα πορεία, να περισώσουμε ότι σώζεται ακόμη και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για καλύτερη ποιότητα ζωής αντάξια των προσδοκιών όλων μας.