ΚΟΥΡΕΝΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (Νατάσα)
Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω

sights

Γεννήθηκε την 22.6.1977 στην Αθήνα, τελείωσε το δημοτικό σχολείο ‘ΣΤΑΥΡΑΚΗ’ στη Γλυφάδα και τα τελευταία 10 χρόνια διαμένει στη Βούλα.
Γυμνάσιο και λύκειο παρακολούθησε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Αγίας Παρασκευής (Pierce College) και το 1995, πέτυχε στις εισαγωγικές εξετάσεις στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα της Νομικής Σχολής απ’ όπου και αποφοίτησε το 2000.
Κατά το χρονικό διάστημα 2000 έως 2002 απέκτησε δύο τίτλους μεταπτυχιακών σπουδών στο Διεθνές Εμπορικό δίκαιο και στο Εμπορικό Εταιρικό Δίκαιο – Δίκαιο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, στο Πανεπιστήμιο του Sussex (University of Sussex) και το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (University of London) αντίστοιχα.
Το έτος 2017-2018 φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά στο αγγλόφωνο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σχετικά με την Ενέργεια, Οικονομικά της Ενέργειας και Γεωπολιτική.
Από το 2002 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με αριθμό μητρώου 24488 και σήμερα είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω.
Στην 17ετή αυτή πορεία της στη μάχιμη δικηγορία, έχει συνεργαστεί με το Δικηγορικό Γραφείο του Δικηγόρου κ. Κωνσταντίνου Τατάκη στον Πειραιά, στον τομέα του Ναυτικού Δικαίου, με το Δικηγορικό Γραφείο των κ.κ. Δικηγόρων Αγησιλάου και Κρίτωνος Μεταξόπουλου στην Αθήνα στον τομέα του Εμπορικού Δικαίου και του Δικαίου Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με το Δικηγορικό Γραφείο του Δικηγόρου Αθηνών κ. Φραγκίσκου Ραγκούση, ποινικολόγου και με το Δικηγορικό Γραφείο του π. αντιπροέδρου της Βουλής και υφυπουργού εθνικής άμυνας, κ. Λουκά Αποστολίδη, ενώ από το έτος 2007 έως σήμερα διατηρεί το δικό της γραφείο στη Γλυφάδα.
Ήταν ιδρυτικό μέλος της μη κερδοσκοπικής Οργάνωσης 'Ελληνική Πρωτοβουλία για τη Διαιτησία’ (Hellenic Arbitration Initiative).
Κατέχει ανώτατα πιστοποιητικά εκμάθησης της Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας. Επίσης είναι κάτοχος zertifikat στη Γερμανική Γλώσσα, κάτοχος Β1 πιστοποιητικού της Αραβικής Γλώσσας από την πρεσβεία της Αιγύπτου, διδάσκεται τη Ρωσική Γλώσσα ενώ ομιλεί και διαβάζει Ιταλικά και Ισπανικά.
Τυγχάνει αριστούχος πτυχιούχος Πιάνου και Θεωρητικών του Εθνικού Ωδείου Αθηνών και μέλος του φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού ‘Ευρωπαϊκών και Διεθνών Οργανώσεων για Φιλανθρωπίες’ (The European International Charitable Events).
Το 2010 έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και το 2014 εκλέχτηκε Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Βούλας, όπου κατέχει τη θέση της Προέδρου του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Βούλας.

Τηλ. 6974-677101
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook