Print this page

ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ
BSc. in Business Administration

sights

Η Βαλεντίνη Λυκιαρδοπούλου, με καταγωγή από την Κεφαλλονιά, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Παλαιό Φάληρο. Τα τελευταία 24 χρόνια κατοικεί στη Βουλιαγμένη και είναι παντρεμένη με τον Ευάγγελο Ροδόπουλο, πρώην καθηγητή του BCA, με τον οποίο έχει αποκτήσει την κόρη τους Ερατώ, η οποία είναι απόφοιτος του BCA και εξαιρετική Μουσικός.
Είναι απόφοιτος του Deree College με πτυχίο Bachelor in Business Administration, αποφοίτησε από το IEK Βάρης με ειδικότητα “Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής” και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια στον τομέα της διατροφής και των εναλλακτικών θεραπειών, από πανεπιστήμια του εξωτερικού.
Έχει εργασθεί ως ιδιωτικός υπάλληλος σε μεγάλες εταιρίες, είχε Ταξιδιωτικό Πρακτορείο και είχε εργασθεί για πέντε περίπου μήνες στην Ακτή Βουλιαγμένης.
Το στοιχείο του εθελοντισμού το έχει από τα νεανικά της χρόνια με τη συμμετοχή της στο Σώμα του Ελληνικού Οδηγισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και ειδικότερα στο τρίαθλο που πραγματοποιήθηκε στην Βουλιαγμένη, στους Special Olympics, στο Κοινωνικό Ιατρείο Βουλιαγμένης και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βουλιαγμένης. Υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου “Χορωδία Βουλιαγμένης”. Από το 2014 μέχρι σήμερα, είναι εκλεγμένη Τοπική Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης.

Τηλ. 6934314231
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook