Print this page

ΓΚΙΚΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Επιχειρηματίας

gkikakis_vasilis

Με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές, θα ήθελα να αναφέρω λίγα πράγματα για τον ευατό μου.
Γέννημα θρέμα Βουλιαγμενιώτης, είναι απόφοιτος του City Unity College με πτυχίο Bachelor in Sports Science, και εξειδίκευση στον τομέα της άσκησης και αποκατάστασης τραυματισμών και μεθόδους εκγύμνασης.
Είναι ιδρυτής του BeNature Outdoor Training, ενός εναλλακτικού τρόπου εκγύμνασης στη φύση. Το BeNature Outdoor Training αποτελεί τρόπο ζωής του, περικλείοντας τις βασικές αξίες με βάση τις οποίες διάγει το βίο του: ουσιαστική επαφή με τη φύση, σεβασμός στο περιβάλλον, αγάπη για τα ζώα και αλτρουισμός και αλληλοβοήθεια για τους συνανθρώπους του.
Δείχνει καθημερινά την έμπρακτη αγάπη του στην πόλη μας, λαμβάνοντας ενεργό ρόλο στον καθαρισμό των παραλιών και τη διατήρηση αυτής της ομορφιάς, διασώζοντας αδέσποτα από τους δρόμους της και κινητοποιώντας εν γένει τους συμπολίτες μας να έρθουν σε στενότερη επαφή με το «προσφέρειν» και τη σημασίας της αληθινής ανθρωπιστικής προσφοράς.
Επίσης στήριξε ενεργά από την πρώτη στιγμή τους πυρόπληκτους και τους πληγέντες σε Μάνδρα και Μάτι δημιουργώντας δικές του ομάδες με στόχο την προσφορά αγαθών, πρώτων βοηθειών και ψυχολογικής υποστήριξης στους συνανθρώπους μας.
Από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός τον δίδαξε τη συναδελφικότητα και την ομαδικότητα παράλληλα όμως και την πίστη στις δυνάμεις του, την πειθαρχία και την αυτοσυγκράτηση και την ικανοποίηση από την επίτευξη των στόχων.
Τον δίδαξε κυρίως ότι όλοι μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά μπορούμε να πετύχουμε την αλλαγή.
Στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές είναι Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη- Πόλη για να Ζεις του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.
Ζητεί την θερμή υποστήριξη σας για να βοηθήσει μέσω ενός πιο ενεργού ρόλου και λόγου, να διατηρηθεί η ομορφιά και η εξέλιξη της πόλης μας. Σαν νέος άνθρωπος με όρεξη να εργαστεί σκληρά κάνοντας στην άκρη κάθε του προσωπικό συμφέρον και με την πολύτιμη βοήθεια σας να κάνουμε τον Δήμο μας ακόμα καλύτερο δίνοντας καθημερινή μάχη με κάθε πρόβλημα και βρίσκοντας λύσεις για το κοινό συμφέρον όλων μας και με στόχο να είμαστε διαρκώς δίπλα στον συνάθρωπο.
Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
Και αυτό δεν είναι μόνο τα λόγια του, είναι η δική του προσωπική αλήθεια και ο τρόπος που βλέπει και αντιμετωπίζει την ίδια τη Ζωή.
Με την δύναμη όλων και με καθαρό βλέμμα είναι εδώ για τον καθένα ξεχωριστά.

Τηλ. 6986 513927
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

Instagram