ΦΩΤΑ ΟΛΓΑ
Δικηγόρος

Τηλ. 6937-636943
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

«Την Κυριακή 18 Μαϊου, ας κάνουμε τον Δήμο Βάρης Βούλας
Βουλιαγμένης, τον Α’ Δήμο της Χώρας, με το Γρηγόρη Κωνσταντέλλο!!!»
Η επιθυμία ενασχόλησης μου με τα κοινά πηγάζει πρώτα από όλα από την επιτακτική ανάγκη που νιώθουμε όλοι μας να επαναφέρουμε στην πόλη μας την παραμελημένη ομορφιά της. Να την φτιάξουμε όπως εμείς οι δημότες της την ονειρευόμαστε και όχι όπως μας κατευθύνουνεπιβάλλουν.
Πρέπει να σταματήσουμε να ζούμε σε εικονικές πραγματικότητες και να πιστεύουμε σε λόγια ευάρεστα, που μοναδικό σκοπό έχουν τον αποπροσανατολισμό μας από το δάσος και την προσήλωση μας στο δέντρο. Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος πρώτα απο όλα λόγω του δυναμικού και -ας μου επιτρέπει ο όρος ακομπλεξάριστου χαρακτήρα του, είναι απόλυτα άξιος και ικανός να επιφέρει με την ομάδα του, με διαφάνεια και αξιοκρατία, το επιθυμητό αποτέλεσμα. Την αναβάθμιση και ανάδειξη της πόλης μας, ως πόλη για να ζεις!!! Ήταν, είναι, και θα είναι κοντά στον Δημότη, γιατι γνωρίζει να ακούει και όχι μόνον να ομιλεί!
Ως επαγγελματίας με έδρα δραστηριότητας στο δήμο μας έχω άμεση αντίληψη των αναγκών του και κατ' επέκταση των δικών μας αναγκών. Πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω και επιθυμώ να με εμπιστευθείτε και να με στηρίξετε με την ψήφο Σας στις επερχόμενες εκλογές!!!