ΣΚΟΥΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Εκπαιδευτής ναυταθλητισμού

Τηλ. 6977292355
email:

Ο Παναγιώτης Σκουζής ενδιαφέρεται για τα κοινά πολλά χρόνια. Σαν εκπαιδευτής ναυταθλητισμού, ενδιαφέρεται για την ποιότητα ζωής στην πόλη που ζει. Για την καθαριότητα, το πράσινο, τις παραλίες, την ύπαρξη πάρκων και παιδικών χαρών και την ομορφιά της πόλης μας.
Επί 15 χρόνια, εκλεγόταν Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Μετά την αναγκαστική αποχώρηση του Γρηγόρη Κασιδόκωστα από τη Δημαρχία τη πόλης, η παράταξή του, με την οποία εκλεγόταν επί 15 χρόνια, έμεινε χωρίς τον αρχηγό της, ο οποίος ήταν ο συνδετικός της κρίκος. Κρίνω, ότι σήμερα δεν υπάρχει μια ηγετική φυσιογνωμία στον συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα ικανή να οδηγήσει την πόλη προς το μέλλον.
Γι αυτό το λόγο, αποφάσισα, στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές το Μάϊο του 2014, να κατέβω με το συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Πόλη για να ζεις», επειδή πιστεύω ότι ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, σαν άνθρωπος έχει τα ηγετικά προσόντα, για να αντεπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε, είναι άνθρωπος με αρχές, και πιστεύω στην ειλικρινή του διάθεση να προσφέρει στον τόπο, που μεγάλωσα και προσέφερα και προσφέρω, όλα αυτά τα χρόνια.