ΡΑΠΤΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6973-018130
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εμαθα στην ζωή μου να μάχομαι για το καλύτερο και να μην μετρώ το κόστος και την βόλεψη.
Γι’αυτό στο κάλεσμα του αδελφού μου ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ ανταποκρίθηκα με μεγάλη θέρμη, αναγνωρίζοντας ότι για να προχωρήσει η εξέλιξη της μεγάλης πια πόλης μας χρειάζεται ΙΚΑΝΟ και ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ «πιλότο».
Στο πρόσωπο του ΓΡΗΓΟΡΗ αναγνωρίζω τον άνθρωπο που διαθέτει αυτά τα προσόντα. Για τον λόγο αυτό συμμετέχω κι εγώ στο ψηφοδέλτιό του θέτοντας στην διάθεσή του και στους φίλους μου δημότες την πολυετή, δοκιμασμένη και γεμάτη επιτυχίες εμπειρία μου στα κοινά (ΠΡΟΕΔΡΟΣ τοπικής ΒΟΥΛΑΣ, Δ.Σ. ΝΟΔΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ)
Ελπίζω ότι όπως δυναμικά και ολόθερμα με στηρίξατε στο παρελθόν, γνωρίζοντας την ανιδιοτέλειά μου, θα μου συμπαρασταθείτε σ’ αυτόν τον νέο αγώνα για την προστασία και την ανάπτυξη της αγαπημένης μας πόλης, που με υπερηφάνεια θα παραδώσουμε στα παιδιά μας.