ΣΤΑΜΠΕΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Δημόσιες Σχέσεις

Τηλ. 6938-425140
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γιατί με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο
Ο Καλλικρατικός Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης είναι πλέον γεγονός εδώ και 4 περίπου χρόνια. Μια πολύ όμορφη πόλη της νοτιοανατολικής Αττικής, που συνδυάζει τα ωραιότερα στοιχεία της φύσης, χτισμένη κοντά στη θάλασσα και ταυτόχρονα στους πρόποδες του Υμηττού. Διαθέτει μια ιδανική πληθυσμιακή πυκνότητα της οποίας η σύνθεση είναι από τις καλύτερες της Αττικής. Δεκάδες επώνυμοι άνθρωποι των γραμμάτων, των τεχνών και του αθλητισμού κατοικούν στην πόλη μας.
Μπροστά σε αυτή τη ζηλευτή πραγματικότητα, που πολλές άλλες πόλεις θα επιθυμούσαν, αξίζει μια δημοτική Αρχή με τα εξής αξιόλογα χαρακτηριστικά:
Γνώση σε βάθος των προβλημάτων της.
1. Ικανότητα χειρισμού των θεμάτων και προβλημάτων των τριών πολεοδομικών ενοτήτων με υπεύθυνες θέσεις μέσα από γνώση και εμπειρία που διαθέτει από τη 16ετή ενασχόληση του με την τοπική αυτοδιοίκηση.
2. Γνώση της υψηλής τεχνολογίας μέσα από την κοινωνία της πληροφορίας με σκοπό την ψηφιακή διαχείριση της πόλης κάτι απολύτως απαραίτητο στη σύγχρονη τοπική αυτοδιοίκηση.
3. Τα στοιχεία αυτά τα κατέχει στο μέγιστο βαθμό μόνο ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στο συνδυασμό του οποίου είμαι υποψήφια για την πολεοδομική ενότητα της Βούλας μετά την τιμητική στο πρόσωπό μου προτίμηση που έδειξε.