ΑΜΟΥΡΓΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Φοιτητής

amourgianos_konstantinos

Ο Κωνσταντίνος Αμουργιανός γεννήθηκε στις 15-12-2000. Ζει και κατοικεί μόνιμα στη Βούλα. Είναι υιός του Θεόδωρου Αμουργιανού και της συγγραφέως Ιφιγένειας Χαντζή-Αμοργιανού.
Τελείωσε το Δημοτικό στο 2ο 12/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Βούλας.
Από 3 ετών ασχολείται με την κολύμβηση στο κλειστό Γλυφάδας όπου έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Παράλληλα με την κολύμβηση και σε πιο μεγάλη ηλικία, ξεκινά τα Σαββατοκύριακα Ιστιοπλοΐα στο Ναυτικό Όμιλο Βούλας, στα σκάφη τύπου optimist.
Πήρε βραβείο για τη συμμετοχή του στην ημέρα της δενδροφύτευσης το 2007. Παρακολουθεί μαθήματα Αγγλικών και Γαλλικών και μόλις τελειώνει το Δημοτικό πηγαίνει στη Νίκαια της Γαλλίας όπου παρακολουθεί εντατικά μαθήματα γαλλικών για δυο εβδομάδες.
‘Ήδη έχει μεταπηδήσει από την κολύμβηση στην Υδατοσφαίριση στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης και από τα optimist στα lightning. Το 2012 στη Σμύρνη της Τουρκίας παίρνουν την 1η θέση με την Υδατοσφαίριση. Την ίδια χρονιά λαμβάνει μέρος στον 10ο χειμερινό διάπλου Όρμου Βουλιαγμένης όπου και παίρνει την 1η θέση.
Σε ηλικία 13 ετών παίρνει το Lower στα Αγγλικά και σε ηλικία 15 ετών παίρνει το Proficiency. Παράλληλα παίρνει το DELF B2 στα γαλλικά.
Κατακτά την 1η θέση στον 7ο διεθνή παράπλου Νότιας Κρήτης, στη Σούγια, στις 23-06-13 ανάμεσα σε 80 άτομα όλων των ηλικιών Ελλήνων και ξένων.
Τη χρονική περίοδο 2015-2016 κατακτά με την ομάδα εφήβων του ΝΟΒ την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης.
Τελείωσε το 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βούλας.
Από τις 17 Ιουνίου έως 9 Σεπτεμβρίου 2016 εργάστηκε σε καθημερινή βάση, εθελοντικά στον σύλλογο Αρχέλων για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας.
Το 2017 με το σχολείο του συμμετείχε στην πενταήμερη επιμορφωτικό εκδρομή με θέμα: «συνεισφορά των Αράβων στη Ισπανία» στην Ανδαλουσία της Ισπανίας.
Τελείωσε το Λύκειο αποσπώντας το Αριστείο Προόδου και το Βραβείο Προόδου σαν τον καλύτερο μαθητή του τμήματός του.
Τώρα είναι φοιτητής στη σχολή Ναυπηγικής στο Πανεπιστήμιο του Αιγάλεω και ασχολείται με την Ιστιοπλοΐα και την Κωπηλασία.

Τηλ. 6946 933979
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΔΑ
Συμβουλευτική Ψυχολόγος - Ειδική Διατροφολόγος

sights

Γεννήθηκε το 1972 στο Παλαιό Φάληρο εκεί μεγάλωσε και έζησε τα παιδικά της χρόνια. Τελειώνοντας το λύκειο μετακόμισε μόνιμα στη Βάρη όπου εκεί ζει και εργάζεται ακόμα και σήμερα.
Έχει σπουδάσει λογοθεραπεύτρια/σύμβουλος γονέων, με ειδικότητα την ειδική αγωγή και την αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών και συμπεριφοράς παιδιών.
Ασχολείται χρόνια με παιδιά και έχει προσφέρει τη βοήθεια της εθελοντικά σε οργανισμούς και κέντρα αποκατάστασης παιδιών.
Αυτή την περίοδο κάνει μεταπτυχιακό στην συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη ενηλίκων. Θέλει να βοηθήσει στην αναβάθμιση και την καλύτερη λειτουργία των σχολείων της περιοχής, μέσα από την υποστήριξη παιδιών και την συμβουλευτική δασκάλων και γονιών.

Τηλ. 6944 544636
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΖΕΡΒΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Κυβερνήτης

sights

Γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης το 1975 και κατοικεί στη Βούλα από το 1989. Τελείωσε το 2ο Λύκειο Βούλας το 1993. Εκπαιδεύτηκε στην “IKAROS AVIATION” των ΗΠΑ από όπου έλαβε πτυχίο επαγγελματία χειριστή αεροσκαφών. Εργάζεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ OLYMPIC AIR από το 2000 έως και σήμερα. Από το 2010 είναι κυβερνήτης στα DASH 8 Q400 στην OLYMPIC AIR. Από τον Οκτώβριο του 2012 είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας. Η αγάπη του για τα κοινά και η όρεξή του να προσφέρει στο κοινό καλό τον ώθησαν να θέσει υποψηφιότητα σαν Τοπικός Σύμβουλος και να εκλεγεί το 2014.

Τηλ. 6937-198333
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Δικηγόρος

sights

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1951 και κατοικεί στη Βούλα από το 1993. Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Ειρήνη Ρουσάκη και έχουν δύο παιδιά, την Τίνα, πτυχιούχο Νομικής Αθηνών, Α. Δικηγόρο και τον Θοδωρή, φοιτητή στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Παντείου Πανεπιστημίου. Εξειδικεύτηκε στο Ναυτικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Παρακολούθησε μαθήματα MASTER σε θέματα Κοινής Αγοράς (Ευρωπαϊκής Ένωσης). Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω από το 1987 και ασκεί μαχόμενη δικηγορία στον Πειραιά. Έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε περιβαλλοντικά θέματα και θέλει να συνεισφέρει στα δημοτικά δρώμενα από την θέση του Τοπικού Συμβούλου.

Τηλ. 6956-331941
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ
Επιχειρηματίας

labropoulou_myrto

Η Μυρτώ Λαμπροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967 αλλά θεωρεί τη Βούλα τη «γειτονιά και το σπίτι της» αφού από πολύ μικρή περνούσε όλα τα καλοκαίρια της, πριν οριστικά μετακομίσει το 1977.
Σπούδασε τουριστικά και απέκτησε μεταπτυχιακούς τίτλους από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στους τομείς της Ανάπτυξης Πωλήσεων, Στρατηγικού Μάρκετινγκ αλλά και Coaching αναφορικά στην ανάπτυξη και αποτελεσματική οργάνωση μικρών επιχειρήσεων.
Πριν και κατά τη διάρκεια των σπουδών της σταδιοδρόμησε στον τουριστικό τομέα και εργάστηκε σε διοικητικές θέσεις στον Αστέρα Βουλιαγμένης και στην εταιρεία Μπενρουμπή, ως υπεύθυνη ανάπτυξης προϊόντων στην αγορά της εστίασης.
Το 1997 ανέλαβε την προβολή και ανάπτυξη δικτύων για λογαριασμό της ιταλικής πολυεθνικής εταιρείας IFI στην Ελλάδα, εγχείρημα το οποίο όχι μόνο εστέφθη με επιτυχία αλλά λειτούργησε ως εφαλτήριο του επόμενου προσωπικού της στοιχήματος, τη δημιουργία της εταιρείας NALMΑ την οποία ίδρυσε το 1999 με ίδια κεφάλαια και προσωπικό χρόνο. Ένα όραμα που έγινε πραγματικότητα χάρη στην αφοσίωση και προσήλωση στον στόχο της, μια εταιρεία που σήμερα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα προώθησης και ανάπτυξης προϊόντων εστίασης στην Ελλάδα αλλά και στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων.
Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε από τα μαθητικά της χρόνια στο γυμνάσιο της Βούλας και μετέπειτα συμμετείχε ενεργά στην τοπική οργάνωση της περιοχής. Πιστεύει ότι η γειτονιά όπου ζεί μπορεί να είναι υπόδειγμα του τρόπου που μπορεί να ζεί ο πολίτης στη κοινωνία.
Η Μυρτώ υπέρμαχη της αναγνώρισης του κοινωνικού ρόλου των γυναικών και της συμμετοχής τους στις αποφάσεις και με ιδιαίτερη ευαισθησία στα άτομα της τρίτης ηλικίας, αποφάσισε να εκθέσει τον εαυτό της στην πολιτική. Ώριμη και ικανή να συμβάλλει με τη δραστηριότητά της, στη βελτίωση της κοινωνικής πραγματικότητας στην Βούλα.

Τηλ. 6977 665063
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΜΑΚΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ιατρός - Ουρολόγος - Επιμελητής Α΄

makris_nikos

Γεννήθηκε στη Βούλα το 1965. Γονείς του είναι ο Γεώργιος Μακρής και η Άννα Καρσαμπά – Μακρή (η οποία έχει γεννηθεί στη Βούλα, με καταγωγή από τη Μικρά Ασία).
Ο Νικόλαος Μακρής μεγάλωσε στη Βούλα και φοίτησε στο 1ο Δημοτικό σχολείο Βούλας, στο 1ο Γυμνάσιο Βούλας και στο 1ο Λύκειο Βούλας.
Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Universita degli Studi di Bologna στην Ιταλία.
Ξεκίνησε την ειδικότητα του Χειρουργού Ουρολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ».
Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρίας.
Έχει συμμετοχή σε πολλά συνέδρια και μετεκπαιδευτικά σεμινάρια σχετικά με την ειδικότητα του και πολλές δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και Διεθνή περιοδικά.
Γνωρίζει Ιταλικά και Αγγλικά.
Δραστηριοποιείται στα κοινά της πόλης μας από το 2009.
Είναι παντρεμένος με την Ισιδώρα Μπακαΐμη, Ειδικό Παθολόγο-Λοιμωξιολόγο και έχουν δυο κόρες την Άννα και την Ιφιγένεια.

Τηλ. 6942 845628
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΜΑΛΕΥΡΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
Επικοινωνιολόγος

malevri_barbara

Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Βούλα.
Είναι στέλεχος διαφήμισης και επικοινωνίας με μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Αγγλία σε Communications Policy Studies - City University London και μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη και την εφαρμογή στρατηγικών επικοινωνίας διαφήμισης, δημοσίων σχέσεων, brand καθώς και digital PR, εκστρατείες εταιρικής ευθύνης και τη διαχείριση χορηγιών, έχει εμπειρία σε σχεδιασμό & παρακολούθηση πλάνων μέσων, διαχείρισης budget, ATL & BTL ενέργειες.
Μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στην εταιρία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων ως υπεύθυνη επικοινωνίας για το πρόγραμμα This is Athens-Polis, το οποίο υπογράφεται από το This is Athens και υλοποιείται από την Εταιρεία Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του δήμου Αθηναίων, το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλεί τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της Αθήνας να συν-διαμορφώσουν την ταυτότητα της πόλης, κάνοντας πράξη τις δικές τους προτάσεις για πιο λειτουργικό και ελκυστικό δημόσιο χώρο ή για την αξιοποίηση κλειστών καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας, σε περιοχές που έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια από την κρίση.
Επέστρεψε στον χώρο της διαφήμισης συνεργαζόμενη με την Leon & Partners, έχει χειριστεί λογαριασμούς όπως, WIND, NN Hellas, Public, Everest, Fiat, Diageo Hellas ΤRΑΜ ΑΕ, Carrier-Toshiba, Red FM, Εθνική Λυρική Σκηνή, Kosmocar-VW, Elmec Sport, Diageo Hellas, Ziridis School Nestlé Hellas, E.I ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Johnson & Johnson Hellas EFG Eurobank Ergasias, Kraft Jacobs Suchard Hellas έχει συμμετάσχει σε ομάδες διαφημιστικών διαγωνισμών, έχοντας εργαστεί σε εταιρίες όπως, The Newtons Laboratory & Gravity The Newtons , Leo Burnett Athens, Cream Α.Ε , McCann Athens, Spot Thompson, Sony Music and IMAKO Α.Ε.
Έχει μια κόρη 9 ετών.
Θέλει να συμβάλλει δυναμικά αξιοποιώντας καινοτόμες ιδέες και καλές πρακτικές στη συνέχιση του μέχρι τώρα έργου του Δημάρχου για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας.

Τηλ. 6946 953014
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΜΑΡΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (Γίτσα)
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Δ.Π.Θ.

marinou_gitsa

Η Γίτσα Μαρίνου γεννήθηκε το 1966 και διαμένει έκτοτε μόνιμα στα Δικηγορικά της Βούλας, όντας εγγονή & παιδί Δικηγόρων Πειραιά και Αθηνών.
Τελείωσε το Λύκειο Βούλας το 1984 και αποφοίτησε από την Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το 1991, με Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, ενώ κατέχει επίσης Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στον «Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Πόλεων και Κτηρίων» από το ΕΑΠ.
Έχει εργαστεί σε Ελληνικά και Ευρωπαϊκά Ερευνητικά Κέντρα (Ιονοσφαιρικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών,  Ερευνητικό Ινστιτούτο Max Planck fuer Aeronomie του Lindau Γερμανίας, Δνση Ερευνών της ΓΓΟΣΑΕ του ΥΠΕΘΑ).
Διαθέτει σημαντική εργασιακή εμπειρία σε επώνυμες ελληνικές εταιρείες του ιδιωτικού τομέα (Intrasoft, ISI) και πολυετή εμπειρία στον εκπαιδευτικό τομέα ως καθηγήτρια εργαστηρίων φυσικής και ηλεκτρολογίας (Foundation College).
Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Μπριλάκη, Διπλωματούχο Μηχανικό και έχει δύο ανήλικες κόρες.
Ενδιαφέρεται για έναν Δήμο ουσίας και αποτελεσματικότητας, «φιλικό» προς τους πολίτες του, ασφαλή και ελκυστικό για τους νέους και σε αυτή την κατεύθυνση θέλει να επενδύσει τις δυνάμεις της.

Τηλ. 6934 523491
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΜΠΑΖΑΚΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Καθηγήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων

bazakou_afroditi

Η Αφροδίτη Μπαζάκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Κατοικεί στην Αθήνα από το 1979 και στη Βούλα απο το 2010.
Είναι συνταξιούχος καθηγήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων και σύμβουλος εκπαίδευσης. Είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες.
Είναι απόφοιτη του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια, από το οποίο έλαβε τιμητική διάκριση ως αριστούχος στην Αγγλική γλώσσα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Deree College, με ειδικότητα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και την Οργανωτική Συμπεριφορά.
Έχει πτυχίο στη Δημόσια Διοίκηση από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει λάβει Βεβαίωση Σπουδών από την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) με αντικείμενο την Οργάνωση και Διοίκηση Δήμων και Κοινοτήτων.
Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Aston University, Birmingham, της Μεγάλης Βρετανίας στη Διοίκηση Κοινωνικών Υπηρεσιών και Κοινοφελών Οργανισμών, με ειδικότητα στη Διοίκηση Οργανισμών Κοινωνικής Πρόνοιας. Έχει επίσης αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων απο το Πανεπιστήμιο Πατρών-ΕΑΠ.
Έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης στο Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ). Εργάστηκε για έξι χρόνια στην Ένωση Εφοπλιστών Μεσογειακών Φορτηγών Πλοίων ως επιστημονικός σύμβουλος, όπου και συμμετείχε σε Επιτροπές του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Εργάστηκε επί 18 ετη ως καθηγήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος- Deree College. Έχει διδάξει σε σεμινάρια για μεταπτυχιακούς φοιτητές και σε Κέντρα δια Βίου Μάθησης με ειδικότητα στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Παράλληλα, διαθέτει άδεια διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας και έχει διδάξει Αγγλικά επί εικοσι χρόνια σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών.
Από το 1986 συμμετέχει σε συλλόγους και έχει ασχοληθεί ενεργά με τη διοργάνωση κοινοφελών και φιλανθρωπικών εκδηλώσεων. Από το 1999, σε συνεργασία με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος ίδρυσε Σύλλογο Εθελοντικής Αιμοδοσίας καθώς και Τράπεζα Αίματος, τα οποία και άφησε ως παρακαταθήκη.
Με ιδιαίτερη χαρά, συμμετέχει ως εθελόντρια καθηγήτρια Αγγλικών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης. Πιστεύει θερμά στην ανάγκη για διαρκή επιμόρφωση των ενηλίκων και έχει ιδιαίτερο ενδιάφερον στην υποστήριξη και βελτίωση της πρόνοιας υπέρ των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων.

Τηλ. 6945 258698
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Συνταξιούχος Εθνικής Τράπεζας

papadopoulos_vasilis

Γεννήθηκε στον Πειραιά και κατοικεί μόνιμα στη Βούλα (Δικήγορικά) από το 1985.
Αποφοίτησε από την Ιωνίδειο Σχολή Πειραιά και σπούδασε σε Σχολή Χημικών.
Εργάστηκε σε πολυεθνική Φαρμακευτική Εταιρεία ως εκπαιδευτής Πωλητών (Sales trainer).
Στη συνέχεια εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα – Κατ/μα Βούλας από το 1985 απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2011.
Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βούλας.
Είναι παντρεμένος και πατέρας (τώρα) ενός παιδιού

Τηλ. 6977 004922
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Ιατρός Καρδιολόγος

papargyriou_theodoros_2019

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 27 Μαΐου 1960 και είναι ιατρός Καρδιολόγος.
Απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής φοίτησε στην Ιατρική Σχολή Πατρών (1978-1984) και εξειδικεύτηκε στην Καρδιολογία στο Παρίσι (1985-1989) στο GHU PITIE SALPETRIERE.
Το 1991 πήρε το Διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι από το 1992 Επιστημονικός Διευθυντής της Γενικής Κλινικής Δυτικής Αττικής και διατηρεί ιατρείο στο Αιγάλεω.
Κάτοικος Βούλας από το 1992 είναι παντρεμένος με την Ζιζη Γρυλλακη, φιλόλογο της Γαλλικής Γλώσσας και έχουν δυο αγόρια, τον Πέτρο, τελειόφοιτο Ιατρικής και τον Νίκο φοιτητή Νομικής.
Είναι φανατικός φίλος του Αθλητισμού και ειδικά του παιδικού αναπτύσσοντας μεγάλη δραστηριότητα στις υποδομές των σωματείων της περιοχής μας και κυρίως του Φοίβου Βάρης του οποίου διατέλεσε και Πρόεδρος μέχρι το 2013.
Μετά τις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές και από τον Σεπτέμβριο του 2014 είναι Διοικητικός Σύμβουλος του ΟΑΠΠΑ του Δήμου μας, μέλος της Διαρκούς Αθλητικής Επιτροπής και υπεύθυνος του Διαστολικού Πρωταθλήματος

Τηλ. 6944-644947
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΠΟΥΛΙΔΟΥ ΝΤΑΡΙΑ
Ιδ. Υπάλληλος

poulidou_daria

Γεννήθηκε στις 28 Ιούλιου 1976. Μεγάλωσε και έζησε στη Βούλα. Είναι απόφοιτος του 1ου Λυκείου Βούλας.
Είναι παντρεμένη με τον Επαμεινώντα Πανταζόπουλο. Από το 2004 κατοικούν στη Βάρκιζα και έχουν δυο παιδιά ηλικίας 11 και 9 χρόνων.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν στην οικογενειακή εκδοτική εταιρία ΤΕΧΤ Ε.Π.Ε. Από το 2003 έως το 2008 εργάστηκε ως ιδιαιτέρα γραμματέας του Γενικού Διευθυντή της Πειραιώς Factoring, του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και από το 2009 μέχρι και το 2012 δούλεψε στις αεροπορικές εταιρίες Aegean Airlines και Olympic Air, στον τομέα εξυπηρέτησης εδάφους.
Από το 2012 έως το 2017 έζησε με την οικογένειά της στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στο Άμπου Ντάμπι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Αγαπά με πάθος την πόλη που ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά της και πρόθεσή της είναι να προσπαθήσει με όλες της τις δυνάμεις να εφαρμόσει όλες εκείνες τις καλές πρακτικές που έχει δει και θαυμάσει στη χώρα που έζησε αλλά και στις χώρες που επισκέφτηκε στο εξωτερικό.

Τηλ. 6945 902050
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Facebook

ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Μάγειρας

sights

Γεννήθηκε στο Μαιευτήριο Αθηνών-Αμπελόκηποι (Αττικής) στις 11/6/1990. Έκτοτε έως και το 2000 που μετακόμισε μόνιμα στη Βούλα κατοικούσε στο Παγκράτι. Το 1998 πήρε μεταγραφή από το 3ο Δημοτικό σχολείο Αθήνας για το 2ο Δημοτικό σχολείο Βούλας από το οποίο και αποφοίτησε. Εν συνεχεία τελείωσε το 1ο Γυμνάσιο Βούλας καθώς και το 1ο Λύκειο Βούλας το 2005 και 2008 αντίστοιχα ενώ διατέλεσε συνολικά Πρόεδρος 5μελους Συμβουλίου για 5 θητείες και Πρόεδρος 15μελους Συμβουλίου για 2 θητείες.
Παράλληλα ασχολήθηκε με τον αθλητισμό μέσω του Αθλητικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Πρωτέας Βούλας γα 6 χρόνια. Είναι κάτοχος πτυχίου για την Αγγλική γλώσσα επιπέδου Β2 (lower).
Μετά το Λύκειο σπούδασε για 4 εξάμηνα σε ΙΕΚ του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΤΕΚ) που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού με την ειδικότητα του Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης.
Αφού τελείωσε την Πρακτική του Άσκηση σε γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα στην Ιεράπετρα (Κρήτης) δούλεψε σε διάφορες άλλες επιχειρήσεις μαζικής εστίασης σε Γλυφάδα και Βούλα στις οποίες εργάζεται ακόμη και σήμερα.

Τηλ. 6908-659564
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΣΑΧΑΤΖΙΑΝ ΑΡΤΕΜΙΣ
Κοινωνιολόγος-Δημοτική Υπάλληλος

sights

Η Αρτεμησία (Άρτεμις) Σαχατζιάν γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα και έκτοτε κατοικεί στη Βούλα. Αποφοίτησε από το Campion Athens International School, στο οποίο διετέλεσε και μέλος του μαθητικού προεδρείου.
Είναι πτυχιούχος Κοινωνιολογίας (Bachelor of Arts in Sociology), Αγγλικής και Γαλλικής Φιλολογίας από το Deree American College of Greece.
Εργάστηκε επί σειρά ετών στο χώρο των Δημοσίων σχέσεων, ενώ για ένα διάστημα υπήρξε ιδιοκτήτης καταστημάτων μουσικών οργάνων.
Από το 2001 μέχρι και σήμερα εργάζεται στο Δήμο Αθηναίων. Το Μάρτιο του 2018 εξελέγην στο ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων, ΣΕΔΑ, στο οποίο κατέχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα.
Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Ηλιόπουλο με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.
Σήμερα για πρώτη φορά διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών της με το συνδυασμό του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου «Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Πόλη για να Ζεις.
Στόχος της, να συμβάλλει με νέες ιδέες αλλά και με όλες της τις δυνάμεις στη συνέχιση του μέχρι τώρα έργου του Δημάρχου για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας.

Τηλ. 6972660222
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΤΟΜΠΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Οικονομολόγος

tompras_athanasios

Γεννήθηκε το 1943 στην Αθήνα. Κατοικεί στη Βούλα από το 1980. Είναι παντρεμένος με την Μαρικέρη Βασιλείου-Τόμπρα, δικηγόρο Αθηνών, ιδρυτική πρόεδρο του ομίλου Soroptimist International Νηρηίδες Γλυφάδας Βούλας Βουλιαγμένης και έχει μία κόρη τη Μαρίλια Regional Marketing Head σε μεγάλη εταιρεία στο χώρο του retail.
Eίναι απόφοιτος του Εθνικού Εκπαιδευτηρίου Αναβρύτων.
Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της ΑΣΟΕΕ και έχει μεταπτυχιακό ΜΒΑ από το Stern Business School του NYU (Πανεπιστήμιο Νέας Υόρκης).
Ως Οικονομολόγος, μετά τις σπουδές του, έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη Νέα Υόρκη σαν βοηθός του Γενικού Διευθυντή Βόρειας Αμερικής της Ολυμπιακής Αεροπορίας.
Υπήρξε, για μικρό διάστημα, βοηθός καθηγητή στην έδρα Μarketing της ΑΣΟΕΕ και ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Ελαιουργικής Βιομηχανίας Ναυπλίου, καθώς και Σύμβουλος Διοικήσεως της ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων), συμβάλλοντας στη διάδοση, ανάπτυξη και προβολή των αρχών του επιχειρείν και του σύγχρονου management.
Ο αθλητισμός ήταν από τα βασικά ενδιαφέροντά του από τα σχολικά χρόνια, ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το χόκευ, το τένις και το water polo, συμμετέχοντας σαν αθλητής, επί σειρά ετών, σε αντίστοιχους αθλητικούς ομίλους. Είναι επίσης μέλος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.
Ενεργός πολίτης και εθελοντής, ασχολείται με την προστασία του πρασίνου στην πόλη που ζει και είναι εθελοντής /μέλος της ΕΔΝΥ (Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού).
Ιδιαίτερα ευαίσθητος στον τομέα της προστασίας των αδέσποτων ζώων, συνεισφέρει ενεργά σαν μέλος της Φιλοζωικής Ομάδας Βούλας (εθελοντές κάτοικοι) και του ΣΠΑΖ.
Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά και πολύ καλά Ιταλικά.

Τηλ. 6947 321172
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΧΕΙΛΑ ΕΥΗ
Σύμβουλος ψυχικής υγείας και εσω/εξωτερικής ανάτασης εφήβων και ενηλίκων, Ψυχοθεραπεύτρια

sights

Η Ευδοξία Χειλά είναι κάτοικος Βούλας, γεννήθηκε στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1979 και ήταν το έκτο κατά σειρά παιδί της Ευαγγελίας Μπαχαρνίκου και του Νικολάου Χειλά ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος Βάχλιας (Γορτυνία - Αρκαδία 2006).
Από την ηλικία των 21 ετών διοργάνωνε αφιλοκερδώς φιλανθρωπικά bazar για να στηρίξει μονογονεϊκές οικογένειες, κακοποιημένα παιδιά και εφήβους έχοντας ως βασικό της στόχο τη βοήθεια, τη στήριξη και την εμψύχωση των ανθρώπων.
Το 2017 ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως Ψυχοθεραπεύτρια, Υπνοθεραπεύτρια, Master Practitioner N.LP και Life couch και έχει τα κάτωθι διπλώματα:
INTERNATIONAL advanced diploma Hypnotherapy with Psychotherapy
INTERNATIONAL DIPLOMA in Clinical Hypnosis and Hypnotherapy
DIPLOMA of Life Coaching
MASTER PRACTITIONER of Neurolinguistic Programming, από το Essex University Institute of Clinical Hypnosis του Λονδίνου και του Ι.Ψ.Ε Κύπρου
Ως λάτρης της γνώσης και της μάθησης έχει ανοίξει νέο κύκλο σπουδών τον τελευταίο χρόνο στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.
Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας εφήβων και ενηλίκων ενώ παράλληλα εξακολουθεί να βοηθά αφιλοκερδώς αδύναμες ομάδες ανθρώπων μιας και είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένη σε ότι αφορά τα παιδιά καθώς και η ίδια είναι μητέρα δύο αγοριών.

Τηλ.6987 959 610
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ-ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΖΩΗ
Ελεύθερος Επαγγελματίας

sights

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969 έχει καταγωγή από την Μικρά Ασία και κατοικεί στη Βούλα από το 2007.
Σπούδασε Αισθητική και εργάζεται ως Καθηγήτρια στο γνωστικό aντικείμενο της Αισθητικής σε Δημόσια και Ιδιωτικά ΙΕΚ.
Επί σειρά ετών ενεργοποιείται και στο χώρο της Ιατρικής Αισθητικής. Είναι κάτοχος του Life Coaching Diploma Επιχειρήσεων με αντικείμενο τον Ιαματικό Τουρισμό - ειδικότερα σε ΑΜΕΑ και σε άτομα τρίτης ηλικίας.
Είναι σύζυγος του εκλιπόντος Αντιδημάρχου Διαχείρισης Καθημερινότητας του Πολίτη, Πρασίνου και Περιβάλλοντος Φιλάρετου Χατζηστεφανου.

Είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνω ως υποψήφια στις δημοτικές εκλογές θέλοντας να προσφέρω στα κοινά για την πόλη που αγάπησα και έφτιαξα την οικογένειά μου αλλά και για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τους ανθρώπους που με στήριξαν. Συντάσσομαι διπλά στο Δήμαρχό μας ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ γιατί πιστεύω στο όραμά του και στο έργο του με το ίδιο πάθος που πίστευε και ο εκλιπών σύζυγός μου Φιλάρετος Χατζηστεφάνου (Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Καθημερινότητας του Πολίτη, Πρασίνου και Περιβάλλοντος) ο οποίος αγαπούσε την πόλη και τους συνανθρώπους τους και παρείχε τις υπηρεσίες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ακολουθώντας τα βήματα και τις αξίες του συζύγου μου, στόχος μου είναι να συνεχίσω να προσφέρω στην πόλη μου με αξιοπρέπεια, ανιδιοτέλεια και σεβασμό σε τομείς όπως η Κοινωνική Πολιτική και ο Αθλητισμός.

Τηλ. 6949610573
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook