ΓΕΩΡΓΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Τηλ. 6937352422
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι προκλήσεις των καιρών είναι ιδιαίτερες, το υπάρχον σύστημα αναποτελεσματικό και αποφάσεις εξωγενών παραγόντων μας επιβάλουν τη δική τους τάξη πραγμάτων. Οφείλουμε να καθορίσουμε νέους στόχους και τις διαδικασίες επίτευξής τους, με γνώμονα την επιστημοσύνη, την αξιοπρέπεια. και τη μαχητικότητα που μας προσδίδει η Ελληνική ψυχή.
Επέλεξα να θέσω υποψηφιότητα, διότι είμαι γνώστης των προβλημάτων και των προκλήσεων που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και προσδοκώ την πολύπλευρη δράση και παρέμβαση του Δήμου, την ανθρωποκεντρική ανάπτυξή του και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του.
Πιστεύω στο αύριο, ελπίζω σε μια νέα αρχή, οραματίζομαι για το μέλλον όλων μας. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα με αισθάνεστε φίλο, ο συνδυασμός μας έχει ιδέες, θα κάνει προσπάθειες και θα φέρει αποτελέσματα, έτσι ώστε να κοιτάτε τα παιδιά σας στα μάτια με υπερηφάνεια για την επιλογή σας.