ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (Μίμα)
Συνταξιούχος λογίστρια

Τηλ. 6936-964851
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ
Όπως όλοι γνωρίζετε, ο Δήμος μας προέκυψε από τη συνένωση των τριών Δήμων της ευρύτερης περιοχής (ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ). Θεωρείται ότι είναι από τους ομορφότερους σε φυσική ομορφιά Δήμους της Ελλάδας και καταλαμβάνει αρκετά μεγάλη έκταση, με μεγάλο παραλιακό μέτωπο.
Η ενοποίηση των τριών σε ένα Δήμο δημιούργησε αρκετά προβλήματα σε σχέση με τη λειτουργία του και τις παροχές υπηρεσιών προς τους δημότες, θέματα που μέχρι σήμερα δεν έχουν λυθεί.
Η ανάπτυξη των υποδομών σε όλες τις κατηγορίες, η οργάνωση του Δήμου σε σύγχρονη βάση για να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της εποχής και οι σύγχρονες τεχνολογίες πρέπει να μπουν στην καθημερινή λειτουργία του.
Μόνο έτσι θα λυθούν οι δυσλειτουργίες των υπηρεσιών και οι δημότες θα λαμβάνουν τις παροχές άμεσα, χωρίς ταλαιπωρία για να αισθάνονται ότι πραγματικά ο Δήμος τους στηρίζει και τους παρέχει αυτά που έχει ως αποστολή η τοπική αυτοδιοίκηση.
Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ είναι ο Υποψήφιος και Αυριανός Δήμαρχος που όλα τα παραπάνω και πολύ περισσότερα τα έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του και έχει την θέληση, τη δύναμη και την απαραίτητη τεχνογνωσία για την υλοποίησή τους.
Οι συνεργάτες του, παλαιοί και νέοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, με τις γνώσεις, τις θέσεις και τις απόψεις τους θα βοηθήσουν για να βελτιωθεί η ζωή των κατοίκων της πόλης μας.
Αποφάσισα να κατέβω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα της Βούλας στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές με τον συνδυασμό του ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ για να στηρίξω στην πράξη τις επιλογές του.
Με εκτίμηση