ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
Συνταξιούχος

sights

Η επαφή μου με τη Βάρη, γενέτειρα της συζύγου μου, Αγγελική Χελιώτη το γένος Νάσσου, ξεκινά το 1973, καθώς περνούσαμε εδώ όλους τους καλοκαιρινούς μήνες, μέχρι το 2000, οπότε και αποφασίσαμε να εγκατασταθούμε, πλέον, μόνιμα.
Το 2004 μετέφερα και την εμπορική μου επιχείρηση στην περιοχή την οποία διατήρησα μέχρι τη συνταξιοδότησή μου, το 2013. Η ενασχόληση μου με τα κοινά της Βάρης ξεκίνησε το 1982 καθώς έγινα μέλος στον Επιμορφωτικό Σύλλογο και από το 2014 διατελώ Αντιπρόεδρος.
Το 1990 έγινα μέλος στον Α.Ο ΒΑΡΗΣ «Ο ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ» και το 1994 εξελέγην στο Δ.Σ του και οργάνωσα το αγωνιστικό τένις. Στη συνέχεια με καλούς φίλους – συνεργάτες και ορμώμενοι, από την αγάπη μας για το άθλημα και τον αθλητισμό γενικότερα, καταφέραμε να φτάσουμε το τμήμα τένις του συλλόγου στην πρώτη θέση στην Ελλάδα. Κατά τα έτη 2010 – 2014 διετέλεσα Πρόεδρος όλων των τμημάτων του συλλόγου.
Η επιθυμία μου για εθελοντική ενασχόληση με τα κοινά της περιοχής και τον αθλητισμό γενικότερα πραγματώνεται επίσης, μέσα από τις θέσεις του, Αντιπροέδρου Εθνικής Επιτροπής και Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και Εφόρου Αγωνιστικού της Ή Ένωσης των συλλόγων Αντισφαίρισης. Την περίοδο 2006 - 2010 διετέλεσα μέλος του Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βάρης. Η τετραετία που έρχεται αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τον Δήμο καθώς μείζονα, άλυτα και επείγοντα ζητήματα ζητούν άμεση λύση. Για να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα αυτά επιτυχώς, απαιτούνται άνθρωποι με ανιδιοτελή προσφορά και όραμα για την περιοχή. Η εθελοντική μου εργασία στα κοινά του Δήμου Βάρης και στους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, αποδεικνύει τη διάθεση αλλά και την ικανότητά μου να συνεισφέρω στην επίλυση απλών, καθημερινών αλλά και σύνθετων προβλημάτων των συμπολιτών μου.

Τηλ. 6944694152
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook