ΠΑΤΕΛΗ - ΜΠΕΛΛ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΟΡΙΝΑ)
Σύμβουλος Επικοινωνίας

sights

Γεννήθηκε το 1966 στην Πάρο, όπου και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές της. Με το σύζυγό της, τον Σάιμον Μπελλ, έχουν επιλέξει εδώ και χρόνια το Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης για να ζήσουν και να μεγαλώσουν τα δύο παιδιά τους.
Έχει εργαστεί από μικρή ηλικία στον τουρισμό και από το 1988 στον κλάδο της Eπικοινωνίας και Μάρκετινγκ.
Παράλληλα με την εργασία της, φοίτησε στο τμήμα Management του Deree College Το 2002 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό (ΜΒΑ in Marketing) της στο Πανεπιστήμιο Leicester της Μεγάλης Βρετανίας.
Από το 2001 και για 18 χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, ως Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας στην εταιρεία FCA Greece, θυγατρική του παγκόσμιου κολοσσού Fiat Chrysler Automobiles.
Διαχειρίστηκε σύνθετα και πολύπλοκα έργα με απαιτήσεις για αποτελεσματική διαχείριση πόρων και συντόνισε ομάδες δεκάδων συνεργατών. Ήταν υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της Στρατηγικής Επικοινωνίας του συνόλου των μαρκών (Fiat-Alfa Romeo, Lancia, Abarth).
Ανέπτυξε πανελλαδικά τη σχέση με τα με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Οργάνωσε την Οικολογικής Στρατηγική του ομίλου στην Ελλάδα για την οποία ο όμιλος κατέκτησε σειρά βραβείων σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς για την μείωση εκπομπών ρύπων CΟ2.
Τελευταίος σταθμός στην καριέρα της ήταν η ανάθεση της Διεύθυνσης Digital και CRM (Customer Relationship Management) με ευθύνη την ανάπτυξη και υλοποίηση της ψηφιακής επικοινωνίας της Fiat Chrysler Automobiles Greece.
Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της διαδρομής υλοποίησε σειρά ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με κοινωνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα και συνεργάστηκε με διεθνείς και τοπικούς φορείς. Τέλος κατέκτησε δεκάδες εταιρικές και προσωπικές διακρίσεις.
Εκτός από την αυτοκινητοβιομηχανία εργάστηκε στο Αρισταγόρειο Διαγνωστικό Κέντρο και στον Όμιλο Επιχειρήσεων Κiriacoulis Μediterranean.
Ο Όμιλος είναι ηγέτης στο κλάδο του θαλάσσιου τουρισμού με δυναμική παρουσία στην ανάπτυξη μαρινών και real estate, όπου εργάστηκε για 14 χρόνια ως Δ/ντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ.

Γιατί είναι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος:
Αντιλαμβάνεται ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι το πεδίο μέσα από το οποίο μπορεί κανείς να φέρει τις μεγαλύτερες και πιο δημιουργικές αλλαγές με σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή και  καθημερινότητα των πολιτών. Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος την έπεισε για αυτό με τη θητεία του ως Δήμαρχος.
Την ώθησε και της έδωσε έμπνευση  να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του Μάϊου του 2019.
Στόχος και βασική της επιδίωξη είναι η μεγάλη αυτή προσπάθεια να συνεχιστεί και το καλό να γίνει ακόμα καλύτερο.

Τι μπορεί να προσφέρει:
Επιθυμεί να αξιοποιήσει τις γνώσεις, τη μεθοδολογία και τις εμπειρίες που έχει συλλέξει από την πολυετή καριέρα της στον ιδιωτικό τομέα και να δουλέψει σκληρά 
για να είναι χρήσιμη και αποτελεσματική στην πόλη και τους συμπολίτες της.
Γνωρίζει ότι αυτό γίνεται μόνο μέσα από τη συλλογική προσπάθεια και διάθεση για συνεργασία.
Σας υπόσχεται ότι εάν την τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας  θα συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις υποστηρίζοντας το πρόγραμμα του Δημάρχου για να κάνουμε την πόλη μας μια πόλη, που τα παιδιά μας θα θέλουν να μεγαλώσουν τα δικά τους παιδιά.

Τηλ. 6937313630
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook
Facebook