ΠΑΠΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Κομμωτής-Επιχειρηματίας

sights

Ο Παναγιώτης Παππάς γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα, κατάγεται από τα Τρίκαλα, και από το 1984 εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του και μεγάλωσε στο Δίλοφο και στο Χέρωμα Βάρης.
Τελείωσε το Δημοτικό Διλόφου, συνέχισε στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο Βάρης και αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Βάρης.
Σπούδασε στην Σχολή Κομμωτών ΚΑΜΜΕΡ και έλαβε υποτροφία στην WELLA, όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην κομμωτική.
Από το 2005 διατηρεί κατάστημα με τον τίτλο «ΚΟΥΡΕΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ» έναντι του Ιερού Ναού «ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» στην Βάρη.
Εργάστηκε από μικρή ηλικία σε πολλές τοπικές επιχειρήσεις εστίασης, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με το εμπόριο και τον τουρισμό.
Το 2002 εργάστηκε στον Δήμο Βάρης στην υπηρεσία καθαριότητας με 8μηνη σύμβαση.
Διετέλεσε Υποδιοικητής της της Ομάδας Στρατονομίας Χίου το 1999 με σημαντικές τιμητικές διακρίσεις.
Είναι λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και του κλασικού αυτοκινήτου, λαμβάνοντας μέρος σε αγώνες δεξιοτεχνίας και ταχύτητας, καθώς και μέλος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ιστορικών Αυτοκινήτων (Σ.Ι.Σ.Α) από το 2004.
Είναι παντρεμένος με την ηθοποιό και πρώην παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών Κωνσταντίνα Καμπούρογλου, με την οποίαν έχουν αποκτήσει δύο (2) παιδιά.
Είναι ενεργός πολίτης καθώς ασχολείται ενεργά με τα κοινά της πόλης, συμμετέχει και δραστηριοποιείται έντονα σε πλήθος τοπικών κοινωνικών εκδηλώσεων, περιβαλλοντικών δράσεων, προβολής και αξιοποίησης των σημείων ενδιαφέροντος της πόλης μας, προστασίας των ζώων, δράσεων αλληλοβοηθείας, κλπ. γιατί πραγματικά προέχει στη σκέψη του να είναι πάντα σε επαφή με τον καθημερινό κόσμο της δουλειάς και της προκοπής, τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας και της γειτονιάς, με μόνο του γνώμονα να ακούει, να κατανοεί και να βοηθά στην επίλυση των κάθε είδους τυχόν προβλημάτων της περιοχής μας.

Τηλ. 6974196640
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook