ΜΠΕΛΕΤΣΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Δάσκαλος

beletsiotis_dimitris

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα και κατοικεί με την οικογένειά του στη Βούλα.
Ως δάσκαλος δίδαξε στα σχολεία της Βούλας και ως Διευθυντής υπηρέτησε στα Δημοτικά Σχολεία Βάρης και Βουλιαγμένης. Οι μαθητές του σήμερα είναι άξια, ικανά και σημαντικά μέλη της κοινωνίας και αποτελούν το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.
Ως αιρετός στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά και πρόεδρος στο Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών της περιοχής μας, έδωσε τους αγώνες του για την καταξίωση των εκπαιδευτικών στην κοινωνία και για μια άλλη διάσταση και θέματα Παιδείας.
Ως Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, ήταν κοντά σας στα καθημερινά μικρά και μεγάλα προβλήματα και μαζί πετύχατε πολλά.
Πιστεύει ότι όλοι μαζί με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και ΠΑΝΤΑ με προτεραιότητα τον άνθρωπο και τις αξίες του, με σεβασμό στο περιβάλλον, προτάσσοντας την εκπαίδευση και τον πολιτισμό και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να ζούμε σε μια πόλη σύγχρονη, ανθρώπινη, σε μια πόλη για εμάς και τα παιδιά μας.

Τηλ. 6944 506031
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook