ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6972 546 132
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

kousathanas_antonis

Ο Αντώνης Κουσαθανάς είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής των 3Β όπως και οι γονείς του και οι παππούδες του και για αυτό είναι άρρηκτα δεμένος με τον τόπο του. Είναι παντρεμένος με την συντοπίτισσα του, πρώην αθλήτρια του Ν.Ο.Β Άννα Δερβίση, έχουν μαζί μια όμορφη κόρη 2 ετών την Σοφία και ένα αξιαγάπητο ημίαιμο σκυλάκι την Κουκί.

Ο Αντώνης ως αθλητής του Ν.Ο.Β υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας θαλάσσιου σκι με διεθνείς διακρίσεις. Στην συνέχεια εργάστηκε ως προπονητής στον Ν.Ο.Β, στον Ν.Ο.Βάρκιζας και στο lolos ski center μεταφέροντας τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του στα νέα παιδιά.

Το 2011 ανέλαβε την οργάνωση και την αναβάθμιση της Α πλαζ Βούλας με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, στην οποία εργάστηκε επί σειρά ετών δημιουργώντας τα καταστήματα "F beach","S beach" και "la banane". Η αγάπη για τον γενέθλιο τόπο του και η επιθυμία του να συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής οδήγησαν στην δημιουργία της εταιρείας "Family pr & events" η οποία προβάλει την Αθηναϊκή Ριβιέρα και την διαφημίζει στο εξωτερικό εστιάζοντας στο υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει. Για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος μας, κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος του εμπιστεύθηκε το χαρτοφυλάκιο του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας βάζοντας τον στη θέση του αντιδημάρχου.

Εκτός από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και την ενασχόλησή του με τα κοινά, το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τα ζώα απορρέει από την αντίληψη ότι η αγάπη μας για αυτά, αποτελεί δείκτη μιας πολιτισμένης κοινωνίας, μιας κοινωνίας που σέβεται όλα τα όντα.

Τέλος, τα θεμέλια της ανατροφής του με την θάλασσα συνδέονται τόσο με την απόλαυση που αυτή προσφέρει, όσο και με την οικονομική της σημασία.