ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Στέλεχος Εγχώριων & Πολυεθνικών Εταιρειών

Τηλ. 6972 001 638
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

georgoulopoulos_dionisis

Ο Διονύσης Γεωργουλόπουλος γεννήθηκε στην Αρχαία Ψωφίδα (Τριπόταμα) Καλαβρύτων όπου έζσε τα παιδικά του χρόνια. Όντας το τελευταίο παιδί της ενδεκαμελούς οικογένειάς του, αναζήτησε ένα καλύτερο μέλλον φτάνοντας στην Αθήνα όπου και σπούδασε λογιστικά. Εργάστηκε, με επιτυχία, ως στέλεχος μεγάλων εγχώριων και πολυεθνικών εταιρειών. Παράλληλα, εγκαταστάθηκε στη Βουλιαγμένη και νυμφεύθηκε τη Γεωργία Φωτεινού, όπου απέκτησαν δύο κόρες, την Ελένη και τη Μαίρη. 

Οπλισμένος με τις αρχές της οικογένειάς του, θέλησε να προσφέρει στο συνάνθρωπό του καθώς και στον τόπο όπου διέμενε. Έτσι λοιπόν, έθεσε την υποψηφιότητά του στις εκλογές του 1975 στην Κοινότητα Βουλιαγμένης, αναλαμβάνοντας θέσεις καίριας σημασίας.

Πιστεύοντας ότι μπορούσε να εξυπηρετήσει τα ζωτικά συμφέροντα του Δήμου Βουλιαγμένης σε Νομαρχιακό επίπεδο, έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα και εκλέχθηκε ως Νομαρχιακός Σύμβουλος της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής. 

Το έτος 2006 εκλέχθηκε ξανά Δημοτικός Σύμβουλος Βουλιαγμένης, ενώ το 2010 επελέγη από τους συμπολίτες του να υπηρετήσει το νεοσύστατο Καλλικρατικό Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ως Δημοτικός Σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον συνδυασμό του Δημάρχοτυ Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Από το 2011 έως το 2014 διετέλεσε αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Στη συνέχεια τα έτη 2014-2017 διετέλεσε Αναπληρωτής Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών. Από το Μάρτιο του 2017 γίνεται εντεταλμένος σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας, εντεταλμένος Αναπληρωτής Διοίκησης και Οικονομικών, μέλος Οικονομικής Επιτροπής και Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

Επίσης συμμετείχε ως ιδρυτικό Μέλος, ως Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος σε πολλούς Συλλόγους της Βουλιαγμένης, καθώς επίσης εκπροσωπούσε τον τέως Δήμο Βουλιαγμένης σε αποστολές του στο εξωτερικό.

Ήταν αναπληρωτής αντιπρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «Θριάσιο».

Σήμερα, και από τον Ιανουάριο του 2022 βρίσκεται στα «Υψηλά Έδρανα» του Δημοτικού Συμβουλίου ως Πρόεδρος αυτού, και διευθύνοντάς το, με ανιδιοτέλεια.