ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
Επιχειρηματίας - Διαφημιστής

Τηλ. 6977 124 328
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram    Twitter    Tik Tok

aggelakis_nikos

Ο Νίκος Αγγελάκης γεννήθηκε στα Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου Κρήτης το 1972, ενώ τα εφηβικά του χρόνια τα έζησε στα Σφακιά, όπου και ολοκλήρωσε τη Μέση εκπαίδευση.
Στο Ρέθυμνο, φοίτησε στην Τεχνική Σχολή των Περιβολίων, στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων, εργαζόμενος ταυτόχρονα στον τουριστικό τομέα.
Η επιχειρηματική του δραστηριότητα ξεκινά για πρώτη φορά το 1994 όταν δημιούργησε την διαφημιστική εταιρεία ACP.gr (Advertising Communication Project) με αντικείμενο τις ολοκληρωμένες διαφημιστικές υπηρεσίες και εφαρμογές. Η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε αρχικά στο Ρέθυμνο, όμως σύντομα ξεπέρασε τα όρια του νησιού και σήμερα έχει καθιερωθεί στην αγορά σε όλη την Ελλάδα.
Το 2002, κάνει το επόμενο επιχειρηματικό του βήμα όταν εκδίδει τον ολοκληρωμένο Οδηγό Αγοράς για το Νομό Ρεθύμνης, ενώ παράλληλα καινοτομεί στην Κρήτη, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στους πρωτοπόρους που σκέφτηκαν τη δημιουργία Επαγγελματικής και Ενημερωτικής πύλης, τη λεγόμενη RethymnoGuide.gr.
Άλλος σημαντικός τομέας της επαγγελματικής του δραστηριοποίησης είναι η διοργάνωση εκδηλώσεων και συναυλιών, με κορυφαία την Cretan Beauty Artists Contest Festival 2013 – ολοκληρωμένη Έκθεση προϊόντων ομορφιάς με παράλληλα σεμινάρια και διαγωνισμούς – που έγινε πρώτη φορά στην Κρήτη με τεράστια επιτυχία.
Ο Νίκος Αγγελάκης έχει διατελέσει, για 8 συναπτά έτη, μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Προβολής. Επίσης, ήταν μέλος του Δ.Σ. της ΟΕΣΚ (Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης) για 2 χρόνια, εκπροσωπώντας την στα συμβούλια της ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας).
Το 2014 μετοίκισε οικογενειακά και επαγγελματικά στο Δήμο μας όπου συνεχίζει να δραστηριοποιείται στο χώρο της διαφήμισης και των δημοσίων σχέσεων.
Το καλοκαίρι του 2015 διοργάνωσε με επιτυχία, συναυλία στη Βάρκιζα, με το συγκρότημα «Φωνές του Νότου» αφιερωμένη στον αρχάγγελο της Κρήτης, Νίκο Ξυλούρη, με τίτλο «Ήταν μια φορά και έμεινε για πάντα». Έπειτα, ακολούθησαν και άλλες επιτυχημένες διοργανώσεις - συναυλίες στη Βάρκιζα, όπως αυτές με τον Μάνο Πυροβολάκη και τον Μανώλη Κονταρό και άλλους. Έχει διοργανώσει πολλαπλές ημερίδες και σεμινάρια αφιερωμένα στα ήθη, τα έθιμα και την ιστορία της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κρήτης και όχι μόνο.
Το 2017, μετέχει στις εκλογές της Ένωσης Κρητών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Βάρκιζας και εκλέγεται πρώτος σε ψήφους και λαμβάνει τη θέση του Γενικού Γραμματέα για δύο έτη, ενώ παράλληλα είναι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Απανταχού Σφακιανών στη θέση του Οργανωτικού και Ειδικού Γραμματέα.
Το 2018 εκλέγεται στο Δ.Σ. στις εκλογές της Παγκρητίου Ενώσεως, αλλά βάση ποσόστωσης και καταστατικού, την θέση του πήρε ο επικεφαλής του συνδυασμού που κατάγεται από τον ίδιο νομό.
Το 2021 μετέχει εκ νέου στις εκλογές της Ένωση Κρητών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Βάρκιζας, όπου εκλέγεται πρώτος σε ψήφους, χρίζεται Πρόεδρος και παραμένει ως σήμερα.
Διατηρεί παράλληλα και την θέση του Ειδικού Γραμματέα στην Ένωση Απανταχού Σφακιανών.
Είναι μέλος της Παγκρητίου Ενώσεως στην επιτροπή του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων.
Είναι μέλος της ΠΑΔΕ «Παγκρήτια Δημοσιογραφική Ένωση Μ.Μ.Ε».
Είναι δημιουργός της ενημερωτικής, επιχειρηματικής, και πολιτιστικής πύλης των νοτίων προαστίων NotosNet.gr και του PrintingStore.gr - Online Custom Made Shop.
Είναι παντρεμένος με την Ελευθερία Κοντιλιέρη και έχουν ένα γιο 15 ετών.
Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και δηλώνει παρών, με αγάπη, γνώση και δύναμη για τον τόπο που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.