ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Ηλεκτρονικός μηχανικός

Τηλ. 6930 154 582
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

kampitsis_mixalis

Ο Μιχάλης Καμπίτσης είναι ένας πρωτοπόρος και αναγνωρισμένος πολίτης της πανέμορφης πόλης μας., Εχει γεννηθεί στον Πειραιά, είναι δημότης ΒΒΒ από το 1986, ως έφηβος αθλητής στίβου στο άλμα επί κοντό πλαισίωσε την εθνική ομάδα στίβου με πολλές διακρίσεις.
Έχει σπουδάσει Ηλεκτρονικός με μετεκπαιδεύσεις στο εξωτερικό Αγγλία, Γερμάνια, Νότιος Αφρική, σε τομείς των ηλεκτρονικών εφαρμογών και διατάξεων, είναι κάτοχος 3 πτυχίων εφαρμογές σε Δίκτυα, Δορυφορικών, επιγείων ψηφιακών τηλεοπτικών σημάτων, έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες όπως την τράπεζα τις Ελλάδος, την Digea με τον όμιλο Nova, όπου παρείχε επι σειρά ετών την γνώση και την εμπειρία στη διασφάλιση του κωδικοποιημένου τηλεοπτικού σήματος, έχει συνεργασία με την Cosmote TV και την εταιρεία Vermantia όπου δημιουργεί αποκ/ες για την ανάπτυξη των Victual Games, έχει στη Βούλα μια επιτυχημένη επιχείρηση, που διατηρεί εδώ και δεκαετίες στον τομέα των ηλεκτρονικών διατάξεων.
Στα κοινά του Δήμου μας έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ΔΑΟΒ Βούλας, ΠΕΒ βούλας στην Σχολική επιτροπή και έχει διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνάσιου βούλας, σήμερα είναι μέλος του ΔΣ νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας όπου εντείνει της προσπάθειές του για την καλύτερη λειτουργία του νοσοκομείου.
Αποφάσισε να παρουσιαστεί ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές, με την προθυμία του να συνεισφέρει ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξη και την ευημερία της πόλης μας, ο Μιχάλης Καμπίτσης παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη σειρά από πρωτοβουλίες περιλαμβάνουν:
1. Πρωτοποριακές προτάσεις για την προαγωγή των ηλεκτρονικών εφαρμογών σε προγράμματα ανακύκλωσης και τη μείωση των αποβλήτων, ο Μιχάλης Καμπίτσης έχει σκοπό να προστατεύσει το περιβάλλον και να δημιουργήσει μια βιώσιμη πόλη για τις μελλοντικές γενεές.
2. Υποστήριξη τοπικής επιχειρηματικότητας: Μέσω συγκεκριμένων ηλεκτρονικών εφαρμογών μέτρων, ο Μιχάλης Καμπίτσης επιδιώκει να προάγει την ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων και να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την επιχειρηματική κοινότητα.
3. Προώθηση της πολιτιστικής ζωής: Με ποικίλες πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις, ο Μιχάλης Καμπίτσης έχει ως στόχο να ενισχύσει την πολιτιστική ζωή της πόλης μας και να δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον για τους πολίτες μας.
4. Τέλος, η εκπαίδευση και η κατάρτιση αποτελούν θεμέλιο για την ανάπτυξη της κοινωνίας μας. Θα εργαστεί για τη βελτίωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, την παροχή υποτροφιών και την προώθηση της επαγγελματικής κατάρτισης, προσφέροντας τις απαραίτητες ευκαιρίες για την ανάπτυξη των νέων μας γενεών.
Σαν δημότης και επιχειρηματίας με μακρά ιστορία στην πόλη μας, αισθάνεται την υποχρέωση να συνεισφέρει στην ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου μας. Για αυτό εντάσσεται στο πλευρό του Γρήγορη Κωνσταντελου (Πόλη Για Να Ζεις).
Με την υποστήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας, ο Μιχάλης Καμπίτσης μπορεί να συνεισφέρει και να δημιουργήσει με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλου (Πόλη Για Να ζεις), μια πόλη που θα είναι πρότυπο στην ανάπτυξη, την κοινωνική ενσωμάτωση και την πολιτιστική πολυμορφία.