ΜΑΔΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Έμπορος

Τηλ. 6944 966 050
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram    Linkedin

madias_kostas

Γεννήθηκε το 1966, από την Λίτσα (Ευαγγελία) και τον Τάκη (Διαμαντή) Μαδιά. Ο πατέρας του είχε εκλεγεί στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Βούλας το 1982. Φοίτησε στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Βούλας και έπαιξε μπάσκετ στην ομάδα του Πρωτέα Βούλας, που ήταν και ένας εκ των δημιουργών του τμήματος μπάσκετ, μαζί με συμμαθητές του, αφού εκείνη την εποχή, δεν υπήρχε ακόμα καμία ομάδα μπάσκετ στην πόλη.
Σπούδασε Γεμμολογία στην Αμβέρσα του Βελγίου. Μετά την θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία, ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση πώλησης κοσμημάτων.
Από τα σχολικά του χρόνια, έχει αναπτύξει έντονη πολιτική και κοινωνική δράση. Υπηρέτησε ως μέλος του 15μελούς του Λυκείου Βούλας, και ήταν ένας εκ των ιδρυτικών μελών Κομματικής Νεολαίας της πόλης.
Το 2003 εκλέγεται αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Γλυφάδας, και αργότερα Πρόεδρος, για σειρά ετών. Ανέρχεται στην ιεραρχία του εργοδοτικού συνδικαλισμού, αφού ψηφίζεται παμψηφεί Γραμματέας της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου και μέλος στην Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου ΕΣΕΕ. Εξ αυτών των θέσεων, διορίστηκε μέλος σε Τοπικές Διοικητικές Επιτροπές του ΙΚΑ και του ΟΑΕΕ καθώς και μέλος σε ΔΣ οργανισμών ως εκπρόσωπος των Οργανώσεων των Εργοδοτών.
Από το 2011 έως το 2019, ταξιδεύει στην Ανατολική Αφρική και δημιουργεί έδρα στην Κένυα, όπου αναπτύσσει νέα επαγγελματική δραστηριότητα για την αναβάθμιση του περιβάλλοντος. Αυτή η ενασχόληση με το περιβάλλον του έδωσε την δυνατότητα να γνωρίσει νέες τεχνολογίες και προτάσεις σχετικές με το Περιβάλλον. Έχει κάνει προτάσεις στις Κυβερνήσεις των χωρών της Ανατολικής Αφρικής (Κένυα, Ουγκάντα, Τανζανία) για τον καθαρισμό Λιμνών, Θαλασσών και εγκαταστάσεων από επικίνδυνους ρύπους. Ταυτόχρονα η κοινωνική του ευαισθησία, τον φέρνει κοντά σε οικογένειες και χωριά υποβαθμισμένα και δωρίζει κτήρια για σχολεία σε 2 χωριά. Για τις κοινωνικές δράσεις του, ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξάνδρειας κ.κ. Θεόδωρος ο Β΄, του απονέμει τον τίτλο του Ταξιάρχη του Αποστόλου & Ευαγγελιστή Μάρκου.
Έχει διατελέσει ενεργό μέλος σε αρκετούς φιλοσοφικούς συλλόγους ανά τον κόσμο και έχει προεδρεύσει με επιτυχία σε κάποιους από αυτούς.
Από την επιστροφή του από την Αφρική, λόγω πανδημίας, έχει αναπτύξει έντονη τοπική δράση, έχει συμμετάσχει ενεργά και καταθέσει προτάσεις για την πρόοδο της πόλης και την είσοδο στην Νέα Εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης. Κάποιες από αυτές έχουν υιοθετηθεί ήδη.