ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Διακοσμητής εσωτερικών χώρων,γραφίστας ελευθερος επαγγελματίας

Τηλ. 6980 580 540
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

mitsopoulos_xristos

Γεννημένος στην Αθήνα το 1972,εδώ και χρόνια κατοικεί στην Βούλα.
Είναι παντρεμένος με την Τσιούκα Αθανασία πτυχιούχο του τμήματος Γαλλικής γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ Αθηνών.
Έχουν αποκτήσει τρείς γιούς τον Βασίλη και τον Θάνο μαθητές στο 2ο Λύκειο Βούλας και τον Σταύρο Νεκτάριο μαθητή στο 2ο γυμνασίο.
Σπούδασε Graphic designer και αρχιτεκτονική διακοσμηση εσωτερικων χώρων στην σχολη Βακαλό και φοίτησε στην σχολή Καλών Τεχνών. Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια Marketing, διακόσμησης και Αθλητισμού.
Φανατικός του Αθλητισμού και του υγιεινού τρόπου ζωής λατρεύει το τρέξιμο,το τέννις και την καλαθοσφαίριση με την οποία ασχοληθηκε επί δεκαπέντε χρόνια σε διάφορους συλλόγους.
Απο το 2000 έως και σήμερα εργάζεται, ως επικεφαλής τμήματος διακόσμησης και σήμανσης στον όμιλο Σκλαβενίτη. Η αγάπη του για το σπίτι και την διακόσμηση τον ώθησε να δραστηροποιηθεί ως σύμβουλος ακινήτων όντας ιδιοκτητης του idanOIKO property.

Δεν χρειάζεται να έχεις διανύσει πολλά πολιτικά χιλιόμετρα για να έχεις ζήλο ενέργεια και θέληση να ομορφύνεις τον Δήμο σου και να βελτιώσεις ότι περνάει απο το χέρι σου στον τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά σου.