ΡΗΓΑΣ ΦΑΝΗΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6937 334 489
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    LinkedIn

rigas_fanis

Ο Φάνης είναι γεννημένος το 1976 στα Κύθηρα. Ζει στην Βούλα και είναι παντρεμένος με τρία παιδιά, την Μυρτώ, τον Μάριο και την Εμμέλεια.
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε) και επιχειρηματίας.
Το 2000 ίδρυσε την εταιρία ΚΑΡΙΕΡΑ Α.Ε και το μεγαλύτερο site εύρεσης εργασίας στην Ελλάδα με το όνομα kariera.gr.
Η επιχειρηματική του δραστηριότητα επιβραβεύτηκε τo 2002 από την Λέσχη Επιχειρηματικότητας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με το βραβείο Άριστης Επιχειρηματικής Επίδοσης.
Το 2008 η ΚΑΡΙΕΡΑ Α.Ε έγινε η πρώτη νεοφυής επιχείρηση που πουλήθηκε σε ξένο επενδυτή. Πιο συγκεκριμένα, η ΚΑΡΙΕΡΑ Α.Ε αγοράστηκε κατά 100% από την εταιρία Careerbuilder που είναι το μεγαλύτερο site εύρεσης εργασίας στην Αμερική.
Από το 2009 και για τα επόμενα 10 χρόνια, ο Φάνης παρέμεινε ως στέλεχος στην CareerBuilder με τον ρόλο του Αντιπροέδρου Ανάπτυξης Ευρώπης έχοντας την ευθύνη για την ανάπτυξη της επιχείρησης σε 6 διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες: Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Σουηδία και Ελλάδα διοικώντας μία ομάδα μεγαλύτερη των 300 ατόμων.
Το 2019 αποφάσισε να παραιτηθεί από το CareerBuilder και να επιστρέψει σε αυτό που αγαπάει περισσότερο: την επιχειρηματικότητα. Δημιουργεί την Accelerate Growth, μία εξειδικευμένη εταιρία συμβούλων με εξεδίκευση στην Ανάπτυξη και τις Πωλήσεις μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η Accelerate Growth σε συνεργασία με την Google αναπτύσσει και εφαρμόζει εξειδικευμένες μεθοδολογίες με στόχο να λύνονται προβλήματα πωλήσεων σε 5 ημέρες. Η Accelerate Growth από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει περισσότερες από 50 ελληνικές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν τόσο εντός Ελλάδας, όσο και εκτός.
Πέραν της επιχειρηματικής του δράσης, ο Φάνης έχει και έντονη φιλανθρωπική δράση μέσω της συνεισφοράς του στο Δ.Σ της Action Aid και της Aiesec Alumni.