ΒΑΤΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ)
Ελεύθερος Επαγγελματίας

Τηλ. 6955 487 968
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    LinkedIn    Instagram    Twitter    Tik Tok    Youtube   

vatidou evi

Η Εύη έχει σπουδάσει κλασικό μπαλέτο από την ηλικία των οκτώ ετών. Πήρε το πτυχίο της από την ανώτερη σχολή χορού για την διδασκαλία κλασικού μπαλέτου από το Υπουργείο Πολιτισμού.
Διαθέτει πιστοποίηση σπουδών από το Εργαστήρι δημοσιογραφίας.
Είναι μητέρα δύο παιδιών 18 και 21 φοιτητών της Νομικής σχολής που απέκτησε από το γάμο της με το γνωστό ποινικολόγο Α.Κούγια. Ξεκίνησε να εργάζεται στον τομέα της μόδας με διάκριση Miss Hellas 1999, εργάστηκε σε περιοδικά, δίκτυα ενημέρωσης της διαφήμισης, των δημοσίων σχέσεων και της επικοινωνίας γενικότερα. Έχει συνεργαστεί με όλα τα πανελλαδικά και τοπικά κανάλια της Ελλάδος.

Την διακρίνει η ηθική, η πίστη και η αποφασιστικότητα. Η εργασιακή της εμπειρία στα media, στην μόδα και τις πωλήσεις είναι πολυετής και έχει ταξιδέψει σε 25 κράτη σε όλο τον κόσμο.

Έχει εργαστεί στον τομέα των δημοσίων σχέσεων με συμμάχους τα επικοινωνιακά χαρακτηριστικά της και την εμπειρία της στην διαχείριση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Έχει αναλάβει την οργάνωση επιχειρήσεων και προωθητικών ενεργειών για εταιρείες με μεγάλη πορεία στο χώρο τους, έχει εργασιακή εμπειρία σε κατάστημα ως υπεύθυνη εταιρείας πολυεθνικής του εξωτερικού, όπου διαχειριζόταν τόσο το εμπόρευμα όσο και τα ζητήματα ανθρωπίνων πόρων, έχει εργαστεί στα τουριστικά επαγγέλματα, συνδυάζοντας την επικοινωνία και την δεξιότητά της στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και των κρατήσεων, με υπευθυνότητα. Έχει ασχοληθεί και με το επιχειρείν σε καταστήματα εστίασης.

Τα ενδιαφέροντά της είναι η εκμάθηση γλωσσών, η κοινωνική δικτύωση, τα social media, τα ταξίδια, η τέχνη, ο εθελοντισμός, ο αθλητισμός και η μόδα. Ξέρει να παίζει πιάνο, κάνει θαλάσσιο και αλπικό σκι γυμνάζεται καθημερινά και είναι χειμερινή κολυμβήτρια.
Όραμα και σκοπός της είναι η ουσιαστική συνεισφορά στην ανάπτυξη του τόπου της στην ευημερία και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της.