ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Οικονομολόγος – Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Τηλ. 6944 628 082
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
LinkedIn   

papastathopoulos-apostolos

Ο Απόστολος Παπασταθόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 1970 και είναι παντρεμένος με την Γιώτα Ξυγκάκη διαμένοντας μόνιμα στην Βούλα απο το 1995. Έχει αποκτήσει μια κόρη την Αναστασία.
Είναι Οικονομολόγος πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Κρήτης και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών MSc. στα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς IFRS απο το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Επίσης, είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων τάξεως 1991 και έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκπαιδεύσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ξεκίνησε την στρατιωτική του καριέρα το 1991 ως αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων με συμμετοχές σε διεθνείς ασκήσεις συνεργασίας με τις επίλεκτες ειδικές δυνάμεις Αμερικής (US Army Airborne Ranger LRRP, 10th Special Forces Group-Airborne, 26th Marine Unit) και στο ΝΑΤΟ λαμβάνοντας τιμητικές διακρίσεις. Διετέλεσε ως διοικητής λόχου εκπαίδευσης στην Σχολή Αλεξιπτωτιστών.

Το 2002 αποφάσισε να ακολουθήσει νέα επαγγελματική καριέρα ως Οικονομολόγος – Σύμβουλος Επιχειρήσεων ιδρύοντας την εταιρεία AGP GROUP CONSULTING. Εργάστηκε ως Οικονομικός διευθυντής στην πολυεθνική εταιρεία HERMES για την περιοχή Ελλάδος και Τουρκίας.
Σήμερα κατέχει διάφορες θέσεις ως Πρόεδρος-Διευθύνων Σύμβουλος στο ναυπηγείο PLANACO AE, Διευθύνων Σύμβουλος στην Πολυεθνική Ναυτιλιακή Εταιρεία NAVIGARE YACHTING, Διευθυντής στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Προσωπικού της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, partner στην εταιρεία ALPHA DEVELPOMENT CONSULTING και Managing Director στην εταιρεία PIVOTAS AG.
Έχει σημαντική εμπειρία τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Πιστεύει ότι ο συνδυασμός της στρατιωτικής του εκπαίδευσης-εμπειρίας και της καριέρας του στον ιδιωτικό τομέα είναι ένα μίγμα επιτυχίας στον επαγγελματικό βίο και στα κοινά.