ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6946 161 098
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

papakostas_pantelis

Γεννήθηκε στο Θησείο το 1971, μεγάλωσε στη Γλυφάδα και κατοικεί στη Βούλα από το 2000. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών που φοιτούν στο Ο.Π.Α και το ΠΑ.ΔΑ.
Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο University of La Verne και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στο Δίκαιο Ευρωπαϊκής Ένωσης με ειδίκευση στον Ανταγωνισμό Επιχειρήσεων.
Ξεκίνησε να εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης και Αναλυτής στην Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας απ΄ όπου και αποχώρησε το 2004. Παράλληλα υπήρξε στενός συνεργάτης του Βουλευτή και Υπουργού Ανδρέα Λυκουρέντζου.
Το 1999 προσελήφθη στην Τράπεζα Πειραιώς, ξεκινώντας από την Δ/νση Στεγαστικής Πίστης και αργότερα από όλες τις θέσεις στο δίκτυο καταστημάτων -Δ/ντής από το 2008, Βοηθός Περιφερειακού Νοτίων Προαστίων από το 2016 – απ΄ όπου και αποχώρησε τον Αύγουστο του 2022 με τον βαθμό του Director (Δ/ντης Τομέα).
Την ίδια περίοδο και με έδρα την Γλυφάδα, ιδρύει με φίλο την Συμβουλευτική «Rivieras Consulting», η οποία συνεργάζεται με Πιστωτικά Ιδρύματα για σκοπούς χρηματοδότησης ιδιωτών και επιχειρήσεων.