ΚΑΡΤΑΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΙΔΕΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Φυσικός, ΜΒΑ, Ελέγκτρια Πληροφοριακών Συστημάτων

Τηλ. 6937 145 186
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

KARTALOPOULOU_SIDERI_VASILIKI

Η Βασιλική Καρταλοπούλου-Σιδέρη γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει καταγωγή από την Μικρά Ασία. Ζει στη Βούλα, είναι παντρεμένη με τον Ηλία Σιδέρη και έχει δύο κόρες.

Έχει πτυχίο Φυσικού του Πανεπιστημίου Αθηνών, πτυχίο Προγραμματιστή H/Y και μεταπτυχιακό Master in Business Administration (ΜΒΑ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά.

Έχει διατελέσει Αναπληρώτρια Διευθύντρια Εσωτερικού Ελέγχου στην ATTICA BANK, κατέχοντας τις διεθνείς επαγγελματικές πιστοποιήσεις CISA (Certified Information Systems Auditor) και CRISC (Certified in Risk and Information Systems Control), Αναλύτρια-Προγραμματίστρια Η/Υ στη ΔΕΗ, ΟΑ και Σύμβουλος Πληροφορικής στην INTRACOM.

Επιθυμεί να συνεισφέρει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και στην επέκταση των υπηρεσιών προς τους Δημότες, στην ψηφιακή επιμόρφωσή τους από τα παιδιά μέχρι τον μεγαλύτερο σε ηλικία Δημότη, στην εύρυθμη λειτουργία Συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου του Δήμου και σε ό,τι της ανατεθεί από τη νέα Δημοτική Αρχή με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο Δήμαρχο και ευελπιστεί, με την εμπιστοσύνη των συνδημοτών της, να της δοθεί αυτή η δυνατότητα.

Για την πραγμάτωση του συνθήματος του συνδυασμού μας «ακόμα πιο ψηλά…» στα εκλογικά αποτελέσματα αλλά και στη νέα θητεία του συνδυασμού μας στο Δήμο, δεσμεύεται για τακτική φυσική παρουσία και εργασία της στο Δήμο και προσωπική επαφή με τους Δημότες για τα θέματα που τους απασχολούν.