ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6974141422
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

daskalakis_manolis

Ο Μανώλης Δασκαλάκης, με καταγωγή από την Κρήτη, είναι πατέρας τριών παιδιών τα οποία έχουν αποφοιτήσει από Δημόσια σχολεία της Βούλας και της Βουλιαγμένης. Τα τελευταία 25 χρόνια είναι κάτοικος της Βάρης και της Βούλας και έχει μια πλήρη εικόνα της κατάστασης της Πόλης μας.

Σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση επιχειρήσεων στο Παρίσι.

Εργάστηκε αρκετά χρόνια σε Διοικητικές θέσεις σε Ναυτιλιακές και Τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ίδρυσε και διευθύνει γνωστή τουριστική επιχείρηση με ξεχωριστή θέση στον τομέα της, με πολλές διακρίσεις και διεθνή βραβεία.

Με τα κοινά ασχολείται τα τελευταία 17 χρόνια με βασικό κίνητρο την αγάπη του για την Πόλη που ζεi. Στην αρχή ως Πρόεδρος του Συλλόγου Μηλαδέζας Βάρης, με σημαντική δράση και στην συνέχεια ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική ενότητα Βούλας με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα.

Στην περίοδο της θητείας του, ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, έδειξε σημαντική δράση και εργάστηκε εντατικά για την βελτίωση των συνθηκών όλων των σχολείων της Πόλης μας.

Στην συνέχεια ιδρύει τον Δημοτικό συνδυασμό ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΝΕΑ ΠΟΛΗ με σκοπό την εκλογή του ως Δημοτικός Σύμβουλος από μια ανεξάρτητη θέση. Μια θέση που θα τον βοηθούσε να έχει μια ευρύτερη αμερόληπτη άποψη των πραγμάτων. Στην διάρκεια της θητείας του ως αρχηγός παράταξης και Δημοτικός Σύμβουλος, έως και σήμερα, διετέλεσε μέλος του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας.

Κατά την διάρκεια της θητείας του στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι κοινές απόψεις και η αγάπη για την πόλη που ζούμε, τον οδήγησαν στην απόφαση να συμπορευτεί με τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, με μοναδικό σκοπό να συμμετέχει από μια ενεργή θέση στα κοινά της όμορφης πόλης μας.

Διεκδικεί την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του, με το σύνθημα Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ, χωρίς διαχωρισμούς με όραμα και σκοπό. Μία πόλη ανθρώπινη, κοντά στην καθημερινότητα και τις ανάγκες του πολίτη, με σωστή οργάνωση, κοινωνικά ευαισθητοποιημένη και με δέσμευση την διατήρηση του χαρακτήρα της πόλης, την προστασία του περιβάλλοντος και του παραλιακού μας άξονα.