ΠΑΛΑΙΟΔΗΜΟΥ ΑΡΓΥΡΩ
Ελεύθερος Επαγγελματίας

Τηλ. 6948 303 082
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PALAIODIMOU_ARGYRO

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά έως τα 18. Είναι κόρη του Κωνσταντίνου Παλαιοδήμου, στρατηγό Ελλάς. Από τα 19 διέμενε στη Βούλα και τα τελευταία 25 χρόνια διαμένει στη Βάρη. Είναι παντρεμένη με τον Απόστολο Ανδρουλάκη.

Τελείωσε την Ράλλειο και τα ΤΕΙ Πειραιώς και αμέσως προσελήφθη στη ναυτιλιακή εταιρεία SUN LINE και ως Sales Manager στο Λολις επί 15 χρόνια και μετά το θάνατο του πλοιοκτήτη Μ.Π. ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ανέλαβε ως Unit Manager στην Tupperware μέχρι σήμερα με διακρίσεις στην Ελλάδα και πανευρωπαϊκά στις πωλήσεις. Μιλάει άπταιστα αγγλικά.

Συμμετείχε στις εκλογές του 2018 στο Κοινοτικό Βάρης, αλλά διακόπηκε λόγω βαρύτατου ατυχήματος. Γνωρίζοντας, λοιπόν, από κοντά τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, τον εμπιστεύεται και έχει σκοπό και θέλει να συμβάλει στην ανάπτυξη του τόσο όμορφου τόπου που διαμένει, σέβεται και αγαπά.

Πρώτον να είναι στη διάθεση όλων των φίλων και οικοδεσποινών που τη στήριξαν τόσα χρόνια στην Tupperware και δεύτερον, βρισκόμενη επί 14 χρόνια στη δυσμενή κατάσταση κρατώντας τη μητέρα της με αναπηρία 95% στοχεύει στη βοήθεια του Δήμου σε ανήμπορους ανθρώπους.

Στο μυαλό και την καρδιά της ήταν και θα είναι η ειρηνική συμβίωση και σύμπνοια των συντοπιτών της.