ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Δημοσιογράφος

Τηλ. 6981 231 632
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

POULIMENOS-ANDREAS

Είναι γεννημένος στις 25/8/1953. Τα τελευταία 50 χρόνια είναι κάτοικος Βάρης, ενώ εδώ απέκτησε και 3 υπέροχα παιδιά.
Φοίτησε στη Σχολή Μηχανικών Αεροσκαφών, και μετέπειτα δραστηριοποιήθηκε για πολλά χρόνια στον τομέα του Τουρισμού, διατηρώντας το δικό του ταξιδιωτικό γραφείο.
Στη συνέχεια ανακάλυψε την αγάπη του για τη Δημοσιογραφία και ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα ως ιδιοκτήτης Τοπικού Σταθμού LOCAL TV- ΒΥΖΑΝΤΙΟ TV-EURO FM και ύστερα ως Γενικός Διευθυντής και Δημοσιογράφος στο κανάλι SEVEN (το τωρινό κανάλι ΣΚΑΙ), με εκπομπές κοινωνικό-πολιτικού περιεχομένου και τοπικής αυτοδιοίκησης.
Από τη δεκαετία του ‘80 μέχρι σήμερα, διετέλεσε Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Βάρης, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε 4 χρόνια, με την Διοίκηση του Νοσοκομείου ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ.

Υπήρξε Πρόεδρος της Τοπικής της Νέας Δημοκρατίας για 28 συνεχόμενα χρόνια και Αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Νέας Δημοκρατίας, με έντονη πολιτική δράση. Κατά τη διάρκεια της πολιτικής του πορείας, είχε την τιμή να λάβει από τη Νέα Δημοκρατία δύο φορές το χρίσμα, ως υποψήφιος Δήμαρχος καθώς διετέλεσε και Επικεφαλής Αντιπολίτευσης στο Δήμο Βάρης επί 4 χρόνια.

Έχει επίσης διατελέσει Πρόεδρος Συνεταιρισμού Δημοσίων Υπαλλήλων, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εξωτερικού (Π.Ε.Κ), και ήτουν ενεργό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης επί 8 έτη.

Από το 2013 μέχρι και σήμερα, με μεγάλη συγκίνηση και ως ιδρυτικό μέλος, είναι Πρόεδρος του Ιδρύματος, «Άγγελοι της Γης», για παιδιά με Ειδικές Δεξιότητες.

«Με την ίδια ζέση αγωνίζομαι πάντα για τον τόπο μου, πιστεύοντας ότι μέσα από τη συλλογική προσπάθεια, θα βελτιωθεί η ζωή όλων μας. Έτσι ζητώ την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας, και από την μεριά μου δεσμεύομαι να υπηρετήσω με ζήλο και αγάπη τον κοινό μας στόχο, την πρόοδο της Πόλης μας, μία «Πόλη για να Ζεις» πλάι στον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο».

Σε αυτές τις Δημοτικές εκλογές, 8 Οκτωβρίου, δίνουμε ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!