ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Μεταφραστής/Διερμηνέας, Ιδιωτικός υπάλληλος

Τηλ. 6982 128 669
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    LinkedIn    Instagram   

mixalakis_antonis

Είναι μόνιμος κάτοικος Βούλας από τότε που γεννήθηκε. Είναι επαγγελματίας μεταφραστής και διερμηνέας. Κατέχει προπτυχιακό τίτλο σπουδών στον τομέα της Μετάφρασης, από το Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας, με γλώσσες εργασίας, αγγλικά και γαλλικά, καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στον τομέα της διερμηνείας συνεδρίων από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με γλώσσες εργασίας, αγγλικά και ισπανικά.

Επί του παρόντος, εργάζεται ως εκπαιδευτής για την Airbnb. Μιλάει, άπταιστα, τις τρεις προαναφερθείσες γλώσσες, ενώ, καταλαβαίνει και μιλάει και λίγα ιταλικά. Έχει “πάθος” με την τεχνολογία, καθώς, θεωρεί, ότι με τη σωστή χρήση της, μπορεί να αποτελέσει εργαλείο, το οποίο είναι σε θέση να βοηθήσει όλους τους πολίτες. Θεωρεί, ότι, η τεχνολογία πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλες και όλους, χωρίς περιορισμούς.

Άλλοι τομείς ενδιαφέροντός του είναι η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η προστασία των ζώων, οικόσιτων και μη. Όσον αφορά το περιβάλλον, θεωρώ ότι πρέπει όλες και όλοι μας να το προστατεύουμε και να το σεβόμαστε. Τον ίδιο ακριβώς σεβασμό, πρέπει να επιδεικνύουμε απέναντι σε κάθε είδους μορφής ζωής και είναι χρέος μας να την προστατεύουμε.

Στα ενδιαφέροντά του, συγκαταλέγονται το θέατρο, ο κινηματογράφος και στον ελεύθερο χρόνο του, διαβάζει κόμιξ, βλέπει ιαπωνικά καρτούν, ασχολείται με διάφορα αθλήματα, κυρίως με το περπάτημα και το κολύμπι. Ακόμη, του αρέσει να κάνει βόλτες δίπλα στις θάλασσες του δήμου μας.

«Μπορεί να μην προέρχομαι από κάποιο πολιτικό υπόβαθρο, αλλά θέλω να βοηθήσω την πόλη μου, άλλα και ολόκληρο το δήμο μας όσο πιο καλά μπορώ και πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω».